• Start
  • Algemeen
  • Bij TOF Kinderkleding voelen alle klanten én klantjes zich op hun gemak

Bij TOF Kinderkleding voelen alle klanten én klantjes zich op hun gemak

TOF Kinderkleding

Veel moeders vinden het heerlijk om hun kind(eren) in het nieuw te steken. Bij voorkeur in een winkel waar zij zonder enige druk tot koop direct op hun gemak worden gesteld. TOF Kinderkleding in Haren is zo’n winkel. “Wij staan voor huiselijke gezelligheid”, zegt eigenaresse Henriëtte Kooi. “Er is alle ruimte om op je gemak ons brede assortiment kinderkleding te bekijken. Bovendien hebben wij heel veel aandacht voor alle klanten en klantjes, waarvan wij inmiddels velen bij naam kennen.”

Zes jaar geleden opende Henriëtte haar baby- en kinderkledingwinkel en nog altijd staat zij iedere dag met veel plezier voor haar klanten klaar. “Het is echt mijn passie en dat voelen mensen”, vertelt ze. “Iedereen kan rekenen op een warm welkom in een prettige sfeer, niet voor niets spreken moeders liefkozend van ‘het winkeltje’. De kleintjes noemen mij voor het gemak ‘mevrouw Tof’, omdat zij Henriëtte nog wat te lastig vinden.” TOF Kinderkleding staat garant voor service met een lach. Hier geen opdringerig ‘waar kan ik je mee helpen’, maar wel altijd een hulpvaardige hand als de klant erom vraagt.

Breed assortiment

TOF Kinderkleding heeft voor echt ieder kind wat wils: van de meest schattige setjes voor pasgeboren baby’s tot een stoere outfit voor eigengereide tieners. “We hebben maar liefst tweeëntwintig merken en in de maten 92 tot 140 wel honderd verschillende jurken, een echt walhalla voor meisjes dus”, gaat Henriëtte verder. “Alle inkoop doe ik zelf, voor advies over  de leukste tienerkleding neem ik soms mijn tienerdochter mee. Altijd volg ik het ritme van de seizoenen, heel bewust rekening houdend met verschillende stijlen en ieders portemonnee. Wat de klant ook zoekt, ik heb het in huis.”

Eigen plek

Naast een breed assortiment kinderkleding – knuffels en dergelijk vind je er niet – biedt TOF Kinderkleding ieder kind een plek. “Tieners hebben voorin een eigen hoek, wat ze heel fijn vinden”, weet Henriëtte. “Vooral jongens, waarvan een deel als klein jochie binnenkwam, worden graag door mij geholpen, altijd weet ik ze op hun gemak te stellen. Achterin vinden de kleintjes een veilige plek om te spelen en natuurlijk bieden wij ruimte om ze te voeden en verschonen.” Met de grote tafel waar altijd koffie gedronken kan worden, benadrukt TOF Kinderkleding nog eens de huiselijke gezelligheid, waarbij iedereen zich zo op z’n gemak voelt.

TOF Kinderkleding
Weergaven
Voorpagina (eerste niveau) 4408
Tweede niveau 14566
Nieuwsberichten 444061
Deze pagina 14555