• Start
  • Algemeen
  • Kiekez! Vakfotografie: voor een compleet en professioneel eindproduct

Kiekez! Vakfotografie: voor een compleet en professioneel eindproduct

Kiekez

Voor een goede vakfotograaf moet u bij Rick Karg zijn, die met zijn bedrijf Kiekez! een compleet en professioneel eindproduct levert. Rick Karg heeft de nodige ervaring en geeft u als klant vele extra’s, doordat hij thuis is in de wereld van het fotograferen, het ontwerpen van diverse huisstijl items en verzorgen van het drukwerk. Voor het MKB is Kiekez! fotografie & grafisch ontwerp ook echt een uitkomst, mede doordat Rick Karg in zijn studio of op uw locatie inzetbaar is.

Vastleggen van mensen

Rick Karg vindt ondernemende mensen vastleggen een echte uitdaging, aangezien sfeer en emotie hierin een belangrijke rol spelen. De beelden mogen hierbij vooral niet gemaakt zijn, ze horen recht doen aan de gefotografeerde. Rick Karg is de aangewezen persoon om u hierbij te adviseren over de juiste setting en de vele mogelijkheden.

Productfotografie / bedrijfsfotografie

Kiekez! Zorgt altijd voor kwaliteitsfoto’s waar u vele kanten mee op kunt, aangeleverd in hoge resolutie. Deze beelden zijn te gebruiken voor websites, webwinkels, drukwerk of welk doel u zelf voor ogen heeft. Tevens kunnen productbeelden indien gewenst vrijstaand aangeleverd worden.

Rick Karg haalt met zijn foto’s de wereld dichterbij.

Gemaakte beelden van uw bedrijf kunnen verwerkt worden tot prachtige kalenders, die ook voor uw bedrijf gepersonaliseerd kunnen worden.

Rick Karg

Rick Karg begon in 2008 met zijn bedrijf Kiekez! fotografie & grafisch ontwerp in Groningen. Bij Kiekez! heeft u korte lijnen met de fotograaf. Rick Karg is een fotograaf die onbevangen en met open blik naar de wereld kijkt en deze verwoordt in prachtige beelden. 'Een beeld zegt immers meer dan duizend woorden, een pakkend beeld houd je vast'!

Wellicht tot Kiekez!
Kiekez
Weergaven
Voorpagina (eerste niveau) 7698
Tweede niveau 3103
Nieuwsberichten 309371
Deze pagina 6477