Kopijatelier, voor tekstcreaties op maat

Kopijatelier

Kopijatelier, dat ben ik. En ik ben Astrid Mensink, een bevlogen tekstschrijver met ruim achttien jaar ervaring. Als schrijvend communicatiemedewerker en de laatste drie jaar als succesvol zelfstandig ondernemer. Al deze ervaring neem ik mee bij het schrijven van heldere, toegankelijke teksten voor uw organisatie.

Communicatiemiddelen

Voor mij begint schrijven met persoonlijk contact. Vertel in uw eigen woorden wat uw boodschap is en ik ga met verstand van zaken enthousiast aan de slag. Ik vind altijd de juiste woorden, de juiste toon, het juiste ritme. Het maakt dat uw boodschap gegarandeerd tussen de oren van de lezer komt. Zo halen we samen het maximale rendement uit uw magazine, brochure, folder of ander (online) communicatiemiddel.

Persberichten

Heeft uw organisatie een interessant nieuwtje? Deel het dan met de buitenwereld. Op basis van uw input schrijf ik een pakkend persbericht dat de media zeker zal overnemen. Daarnaast vormt Kopijatelier een goede versterking voor regionale en lokale redacties. Als geen ander weet ik het aangeleverde nieuws tot leesbare berichten te redigeren. Maar ook het in opdracht schrijven van interessante achtergrondartikelen behoort tot mijn expertise.

Social media

Websites, digitale nieuwsbrieven en social media. Communiceert uw organisatie ook via deze online kanalen? Dan vormt Kopijatelier een goede partner bij het schrijven van korte, bondige, maar vooral vindbare teksten waar deze online media om vraagt. Ik bied diverse abonnementen voor het structurele beheer van nieuwsbrieven en social media die in samenspel met uw website ongetwijfeld nieuwe opdrachtgevers, leden, bezoekers of deelnemers opleveren.

Workshops

Onder de noemer 'Schrijf het lekker zelf!' verzorgt Kopijatelier inspirerende workshops. Zo weet ik uw medewerkers te verleiden tot het schrijven van pakkende teksten voor een wervend jaarverslag, wat de trots en verbondenheid vergroot. Zo krijgt het verplichte jaarverslag een absolute meerwaarde voor uw organisatie. Ook het zelf schrijven van persberichten bied ik in de vorm van een workshop aan. Liever iets anders? Maatwerk is altijd een optie.

Tekstcreaties

Kortom, bent u op zoek naar een ervaren, maar nog altijd nuchtere tekstschrijver? Neem dan contact met mij op. U vindt mijn gegevens op mijn website. Leest u liever eerst wat teksten van mijn hand? Bekijk dan mijn portfolio op diezelfde website en bel of mail mij alsnog. Kopijatelier biedt namelijk ook uw organisatie tekstcreaties op maat.

Kopijatelier