• Start
  • Algemeen
  • Print & Sign Gieten laat u en/of uw bedrijf goed voor de dag komen

Print & Sign Gieten laat u en/of uw bedrijf goed voor de dag komen

Kuipers Print en Sign

Print & Sign Gieten biedt u alles om uw bedrijf goed voor de dag te laten komen op het gebied van print, sign en reclame. Onze eigen buitendienst zorgt er vervolgens voor dat al deze vormen van reclame vakkundig worden geplakt en gemonteerd, waarbij we een klantgerichte oplossing bieden met een uitstekende dienstverlening. Voor elk budget bieden we een passende oplossing, wat mogelijk is door ons brede productportfolio.

Breed productportfolio 

Zoals gezegd heeft Kuipers Print & Sign een zeer breed productportfolio. Zo kunt u bij ons terecht voor allerlei promotie materialen, zoals spandoeken, frames, vlaggen en banieren, auto & gevelreclame, reclame drukwerk en kleding en textiel druk. Ook hebben we een zeer divers aanbod sign supplies, zoals gloss sign vinyl, matt sign vinyl, wall art vinyl, special vinyl, digital media, glas etch effect vinyl en nog veel meer die op de site te vinden zijn.

Car Wrapping

Het is bij ons mogelijk om uw voertuig helemaal als nieuw te laten lijken, door deze te laten wrappen. Dit is het nieuwe, betaalbare initiatief voor spuiten, mogelijk in de meest uiteenlopende kleuren met een net zo mooi effect als een dure, professionele spuit job. Ook is het mogelijk wrap folie te bestellen bij ons wanneer u zelf iets wilt wrappen of u kunt onze werkplaats huren wanneer u iets wilt wrappen maar zelf geen ruimte heeft om dit te doen. Daarnaast kunt u ook uw ramen laten tinten door ons, voor zonnewering of bijvoorbeeld een sportief uiterlijk van uw auto. Dit is echter ook mogelijk op ramen van gebouwen en woningen.

Om goed voor de dag te komen, is het uiteraard ook van belang dat u met een  nette auto voor komt rijden. Wij poetsen uw auto professioneel voor zowel bedrijf als particulier, waarbij we verschillende pakketten bieden, die u kunt vinden op onze site.

Haal- en brengservice 

Wanneer u uw auto door ons laat poetsen, wrappen, de ramen laat tinten of reclame laat plakken kunt u gratis gebruik maken van onze haal en breng service. We kunnen uw auto bij u thuis, maar ook op uw werk ophalen. Dit geld voor een straal van 10 kilometer vanaf ons adres in Gieten, daarbuiten vragen we een kleine vergoeding van 0,85ct per extra gereden km.

Kuipers Print en Sign