Tanja Verhuur verzorgt eigentijdse presentaties in de door u gekozen sfeer

Tanja Verhuur is al ruim 40 jaar actief als verhuurbedrijf op vakbeurzen, congressen, bedrijfsfeesten en exposities. Het maakt hierbij niet uit welke gasten u wilt ontvangen, aangezien wij u altijd de mooiste spullen leveren op de juiste plaats en op het juiste tijdstip.

Betrouwbare logistiek

Bij Tanja Verhuur wordt uw bestelling stipt op tijd op de gewenste locatie afgeleverd, doordat onze vervoersdienst 24 uur per dag voor u klaarstaat. Bij ons is een afspraak ook echt een afspraak en bieden we u dan ook een zeer betrouwbare logistiek. Duidelijke afspraken zijn zeer belangrijk bij het organiseren van evenementen. Dit is dan ook de reden dat overleg met de met de klant bij ons op de eerste plaats staat. Wij werken graag samen met u aan een feilloos resultaat.

Behulpzaam en flexibel

De medewerkers van Tanja Verhuur staan voor u klaar om u advies te geven en u desgewenst te helpen bij het samenstellen van een totaalpakket, dat qua kleur en opbouw een evenwichtig geheel vormt. Hierbij zijn al uw specifieke wensen bespreekbaar en halen we het in huis wanneer we iets (nog) niet hebben. We zijn dus zeer flexibel en kunnen ook op hectische momenten direct bijspringen.

Ruim (milieuvriendelijk) aanbod

We hebben een ruime keus aan materialen in uiteenlopende stijlen, van luxe meubelen, tapijttegels, laminaat, naaldvilt en velours tapijt van decoratie tot (keuken) apparatuur. Onze collectie wordt telkens weer uitgebreid, waarbij u onze nieuwe producten kunt vinden onder het kopje ‘nieuwe collectie’ op onze website. Binnen dit aanbod hebben we ook gelet op de milieuvriendelijkheid, wat ook naar voren komt door ons gebruik van schone vrachtwagens.

Uniek en gratis instrument

U kunt uw eigen collectie samenstellen, waarbij we voor standbouwers, ontwerpers en organisatoren van beurzen en/of evenementen  een uniek en gratis instrument beschikbaar stellen. U kunt namelijk uw klanten rechtstreeks op uw eigen website artikelen laten bekijken en bestellen via een geavanceerd bestelsysteem. Hierbij krijgt de klant, bij een geplaatste bestelling, automatisch een digitale orderbevestiging. U kunt dan vervolgens de bestellingen verzamelen en doorgeven aan Tanja Verhuur. Op onze website vindt u hier meer informatie over, tevens vindt u hier onze gehele collectie.

Recente berichten

DIA Licht en geluid denkt in kansen en mogelijkheden in coronacrisis

Ondanks het feit dat D.I.A. Licht en geluid, verantwoordelijk voor de techniek bij grote evenementen,… Lees verder

september 13, 2021

TechID Enginering beveiligt aan de hand van camera’s en sensoren

Met achttien miljoen Nederlanders is het altijd druk, altijd vol. Juist dan groeit de behoefte… Lees verder

september 7, 2021

DIA Assen: voor al uw licht, beeld en geluid bij ieder evenement of feest

Onder het motto samen maken we er iets moois van verkoopt en verhuurt DIA al… Lees verder

september 7, 2021

Amsterdam kent positief ondernemingsklimaat.

Er is groei, maar ook de uitdaging van het inspelen op veranderingen In Amsterdam zit… Lees verder

augustus 23, 2021

Eerst koffie en dan de oprechte vraag wat iemands wensen zijn…

In Paterswolde schoven zes ondernemers rond de tafel in het sfeervolle Fletcher Familiehotel. Genietend van… Lees verder

augustus 23, 2021

Berend Botje onderneemt

Dat Berend Botje niet terugkwam van zijn boottocht, duidt dat op de aantrekkelijkheid van Zuidlaren?… Lees verder

augustus 23, 2021