Tol Secretarie: voor ondersteuning op afstand, zonder afstand te voelen

Wij van Tol Secretarie hebben als missie het ondersteunen van de (directie)secretaresse op afstand, zodat zij zich kunnen richten op hun eigen prioriteiten binnen het bedrijf. Daarnaast zijn wij er ook voor de ZZP’er zonder eigen secretaresse.  

Werkwijze

Tol Secretarie biedt voornamelijk ondersteuning op afstand, maar wil desondanks geen afstand voelen. We vinden het persoonlijke contact dan ook erg belangrijk en streven ernaar dit te bereiken en te behouden, zodat we een relatie opbouwen met onze klanten. Onze werkwijze is flexibel, professioneel en persoonlijk. Door middel van Cloud Computing zijn wij flexibel inzetbaar in tijd en op locatie. Ook gaat Office 365, “Het nieuwe werken”, een steeds belangrijke rol spelen in het van de secretaresse. Door mee te gaan met deze ontwikkelingen zijn wij ook gespecialiseerd in de Cloud. 

Diensten

Tol Secretarie biedt verschillende diensten aan, waarmee we uw bedrijf kunnen ondersteunen en versterken. Zo bieden wij u secretariële ondersteuning bij allerlei taken en prioriteiten die bij u wellicht niet in de agenda passen. U kunt hierbij denken aan de notulen, mailing, agendabeheer, presentaties voorbereiden, voorwerk voor de boekhouding en nog meer zaken, waarbij we als specialisatie juridisch secretariaat aanbieden.

Daarnaast bieden we ook secretariële ondersteuning bij projecten, zoals bij vergaderingen, notulen, correspondentie, archivering, enzovoorts. Ook kunnen wij u de organisatie van een evenement, seminar of congres uit handen nemen, door bijvoorbeeld de draaiboeken, locatie, uitnodigingen en catering te regelen.

Onderschat

Te vaak nog wordt de functie van secretaresse onderschat, wat wij volkomen onterecht vinden. Wij geloven in de kracht en het belang van de secretaresse in een organisatie en maken ons hard voor de secretaresses die wij ondersteunen. Daarnaast maken we ons ook hard voor het vak op zich, onder andere door het creëren van een professioneel platform voor secretaresses in Noord-Nederland (OMNN). 

Recente berichten

DIA Licht en geluid denkt in kansen en mogelijkheden in coronacrisis

Ondanks het feit dat D.I.A. Licht en geluid, verantwoordelijk voor de techniek bij grote evenementen,… Lees verder

september 13, 2021

TechID Enginering beveiligt aan de hand van camera’s en sensoren

Met achttien miljoen Nederlanders is het altijd druk, altijd vol. Juist dan groeit de behoefte… Lees verder

september 7, 2021

DIA Assen: voor al uw licht, beeld en geluid bij ieder evenement of feest

Onder het motto samen maken we er iets moois van verkoopt en verhuurt DIA al… Lees verder

september 7, 2021

Amsterdam kent positief ondernemingsklimaat.

Er is groei, maar ook de uitdaging van het inspelen op veranderingen In Amsterdam zit… Lees verder

augustus 23, 2021

Eerst koffie en dan de oprechte vraag wat iemands wensen zijn…

In Paterswolde schoven zes ondernemers rond de tafel in het sfeervolle Fletcher Familiehotel. Genietend van… Lees verder

augustus 23, 2021

Tanja Verhuur verzorgt eigentijdse presentaties in de door u gekozen sfeer

Tanja Verhuur is al ruim 40 jaar actief als verhuurbedrijf op vakbeurzen, congressen, bedrijfsfeesten en… Lees verder

augustus 23, 2021