PremiumGlass: jarenlange ervaring op lamineergebied

Premium Glass is een verwerker van exclusieve glasproducten voor diverse toepassingen en doeleinden. Hierbij gaat het in de eerste plaats om gelamineerde glasproducten met toepassing van verschillende lamineerfolies. Er kan bijvoorbeeld gedacht worden aan actieve folies; folie met LED verlichting, schakelbare folies (van mat naar transparant en andersom) en folies die dienen als verwarmingselement tussen het glas. Daarnaast gaat het om folies voor decoratieve doeleinden. Dit zijn folies in verschillende kleuren of motieven.

Tot slot gaat het om de zogenaamde functionele folies. Dit zijn folies die voor een bepaald gebruik of toepassing geschikt zijn. Naast deze verschillende folies zijn er ook combinaties van folies mogelijk. Bijvoorbeeld 3 keer gelaagd glas met schakelbare en geluidswerende folie.

De kracht van Premium Glass is dat zij inmiddels jarenlange ervaring heeft op het gebied van lamineren en volledige kennis hiervan hebben. Verder kunnen zij de montage en installatie verzorgen zodat een klant of opdrachtgever volledig ontzorgt wordt. Bijzondere projecten, combinaties van producten of materialen worden niet als onmogelijk gezien, maar als uitdaging. De productie vindt plaats in eigen beheer en desgewenst kunnen wij ook het verpakken, transporteren en monteren verzorgen.

Premium Glass richt zich niet alleen op de Nederlandse markt, maar zoekt ook uitbreiding op de Duitse, Belgische en Scandinavische markt. Voor deze landen zijn vertegenwoordigers actief. Over het algemeen is de tendens dat het gebruik van glas in gebouwen toeneemt. Dit komt omdat het schoon, ruimtelijk en transparant is. Voor gebruikers van een pand geeft dit een gevoel van vrijheid en draagt bij aan meer arbeidsvreugde, lager ziekteverzuim en een hogere arbeidsproductiviteit. Glas kent oneindig veel mogelijkheden en toepassingen. Premium Glass helpt u graag hierbij!!

Bekijk hier onze vernieuwde website http://www.premiumglass.nl/

Recente berichten

DIA Licht en geluid denkt in kansen en mogelijkheden in coronacrisis

Ondanks het feit dat D.I.A. Licht en geluid, verantwoordelijk voor de techniek bij grote evenementen,… Lees verder

september 20, 2021

Woodtastic de Meubelzaak in Borger

Bent u op zoek naar een nieuw meubelstuk of wellicht zelfs een compleet nieuwe inrichting?… Lees verder

september 20, 2021

TechID Enginering beveiligt aan de hand van camera’s en sensoren

Met achttien miljoen Nederlanders is het altijd druk, altijd vol. Juist dan groeit de behoefte… Lees verder

september 7, 2021

DIA Assen: voor al uw licht, beeld en geluid bij ieder evenement of feest

Onder het motto samen maken we er iets moois van verkoopt en verhuurt DIA al… Lees verder

september 7, 2021

Amsterdam kent positief ondernemingsklimaat.

Er is groei, maar ook de uitdaging van het inspelen op veranderingen In Amsterdam zit… Lees verder

augustus 23, 2021

Eerst koffie en dan de oprechte vraag wat iemands wensen zijn…

In Paterswolde schoven zes ondernemers rond de tafel in het sfeervolle Fletcher Familiehotel. Genietend van… Lees verder

augustus 23, 2021