Vosbouw: veelzijdige bouwonderneming geeft u een vertrouwd gevoel

Vosbouw is een veelzijdige bouwonderneming die al vele jaren werkzaamheden uitvoert op het gebied van verbouw, onderhoud, renovatie woningbouw en utiliteitsbouw. We zijn gevestigd in Assen met een vaste groep enthousiaste medewerkers, die samen met de klant persoonlijke wensen realiseren in bestaande bouw of nieuwbouw. Om dit te realiseren voeren we onze werkzaamheden uit conform alle bouw- en veiligheidseisen en scholen we onze medewerkers regelmatig bij, waarbij we aandacht schenken aan de individuele kwaliteiten en zo optimaal gebruik maken van onze medewerkers. Tevens zijn we aangesloten bij BouwGarant, het grootste keurmerk in de bouw van Nederland. Daarnaast streven we ernaar zoveel mogelijk vaste gezichten op uw bouw te houden, waarmee we u een vertrouwd gevoel geven.

 

Bouw, verbouw en renovatie

 

Bij Vosbouw kunt u terecht voor verschillende werkzaamheden op het gebied van bouw, verbouw en renovatie. Zo realiseren we samen met onze klanten en architecten veelzijdige woningen, waarbij we rekening houden met de wensen en mogelijkheden van de klant, zoals het zo lang mogelijk kunnen blijven wonen in uw droomhuis. We begeleiden en ondersteunen u tijdens het gehele bouwproces en zijn pas tevreden als u dat ook bent. Dit geldt ook als u ons nodig bent op het gebied van verbouw en renovatie, waar we veel ervaring mee hebben. Onze uitvoerder monitort hierbij de bouw tijdens het gehele bouwproces en stelt zo nodig de planning bij. Op deze manier zijn door ons als vele gebouwen, huizen en woonboerderijen verbouwd of gerenoveerd, naar volle tevredenheid van de klant.

 

Onderhoudswerkzaamheden

 

Voor onderhoudswerkzaamheden aan woningen bent u bij Vosbouw ook aan het juiste adres. Of het nu gaat om het vervangen van een slot, het plaatsen van nieuw glas, het vervangen van een dakraam of het aanbrengen van een 3-puntssluiting: bij Vosbouw zijn we er voor de kleine en de grote klussen. Daarnaast doen we ook voor woningbouwverenigingen en winkelpanden veel onderhoudswerkzaamheden.

 

24-uursdienst

 

Bestaande klanten kunnen bij Vosbouw 24 uur terecht om via ons noodnummer door te geven wat het probleem is en direct een afspraak te maken.  Wanneer u bijvoorbeeld buiten onze reguliere tijden lekkage heeft, per ongeluk de deur achter u heeft dicht getrokken zonder sleutel, inbraakschade heeft of om een andere reden meteen hulp nodig heeft van een timmerman, kunt u ons storingsnummer bellen. Hierop staan we zeven dagen in de week, 24 uur per dag voor u klaar. 

Recente berichten

DIA Licht en geluid denkt in kansen en mogelijkheden in coronacrisis

Ondanks het feit dat D.I.A. Licht en geluid, verantwoordelijk voor de techniek bij grote evenementen,… Lees verder

september 13, 2021

TechID Enginering beveiligt aan de hand van camera’s en sensoren

Met achttien miljoen Nederlanders is het altijd druk, altijd vol. Juist dan groeit de behoefte… Lees verder

september 7, 2021

DIA Assen: voor al uw licht, beeld en geluid bij ieder evenement of feest

Onder het motto samen maken we er iets moois van verkoopt en verhuurt DIA al… Lees verder

september 7, 2021

Amsterdam kent positief ondernemingsklimaat.

Er is groei, maar ook de uitdaging van het inspelen op veranderingen In Amsterdam zit… Lees verder

augustus 23, 2021

Eerst koffie en dan de oprechte vraag wat iemands wensen zijn…

In Paterswolde schoven zes ondernemers rond de tafel in het sfeervolle Fletcher Familiehotel. Genietend van… Lees verder

augustus 23, 2021

Tanja Verhuur verzorgt eigentijdse presentaties in de door u gekozen sfeer

Tanja Verhuur is al ruim 40 jaar actief als verhuurbedrijf op vakbeurzen, congressen, bedrijfsfeesten en… Lees verder

augustus 23, 2021