ASE: Specialist in aluminium elementen

A.S.E. Aluminium- en Staalindustrie B.V.

A.S.E. Aluminium & Staalindustrie B.V. is gespecialiseerd in ontwerp, productie en montage van kwalitatief hoogwaardige aluminium elementen voor nieuwe en bestaande bouw en voor speciale toepassingen. Wij leveren materialen en eindproducten. Op de millimeter nauwkeurig en tot in detail volgens de specificaties. Klaar voor montage door ons of door derden.

Uit onze productiehal vinden alle soorten gevelelementen hun weg naar de klant of onze monteurs op de bouwplaats. Veel daarvan zijn voor nieuwbouw maar wij voeren ook producten voor renovaties. Deze zijn bij uitstek geschikt om met of zonder tussenkomst van een aannemer oudere, bestaande gebouwen snel en kosteneffectief op te knappen.

Wij zijn een gerenommeerd bedrijf waar kwaliteit centraal staat. Kwaliteit van het product, maar zeker ook van de samenwerking met onze relaties en binnen A.S.E. als team, om samen elke klus te klaren.

Modern, gecertificeerd en deskundig

Onze kwaliteitseisen zijn vastgelegd in certificaten als VCA en VMRG maar ook in een jarenlange traditie van tevreden klanten. Met onze moderne computergestuurde machines, nieuwste technieken en zeer deskundig personeel zal A.S.E. ook in de toekomst uw betrouwbare partner in aluminium blijven.

Met onze geavanceerde ontwerpprogramma’s kunnen de medewerkers van onze tekenkamer met de grootst mogelijke precisie en het kleinste onderdeeltje het gevraagde product uitwerken. Geheel volgens de wensen en specificaties van de klant. Het ontwerp vormt de basis voor het bestellen van de benodigde materialen en voor de productie en montage in onze moderne fabriekshal.

Verkoop

Dankzij jarenlange ervaring met ons product en tal van gerealiseerde projecten kan onze afdeling Verkoop u informeren en adviseren over alle mogelijkheden voor uw specifieke wensen. Met dezelfde ervaring en hulp van moderne calculatieprogramma’s kan A.S.E. snel een offerte verzorgen waartegen u voor een reële, concurrerende prijs een hoogwaardig product krijgt geleverd dat aan al uw wensen voldoet.

A.S.E. Aluminium- en Staalindustrie B.V.
Weergaven
Voorpagina (eerste niveau) 9031
Tweede niveau 2250
Nieuwsberichten 72473
Deze pagina 6201