Bij Veenstra Vloeren vindt u de vloer die bij u past

Veenstra Vloeren

Bij Veenstra plankenvloeren en parket vindt u altijd de perfecte vloer voor uw originele stijl en unieke smaak. Ons aanbod is zeer divers, van planken en traditioneel parket tot lamel- of systeemparket in vele houtsoorten en selecties. Zo kunt u bij ons terecht voor een specifieke vloer, maar kunt u zich ook laten verrassen door één van onze unieke ontwerpen.

Vakkundig en kwalitatief

Veenstra Vloeren is aangesloten en erkent bij de “Centrale Branchevereniging Wonen”, wat u de garantie biedt van een goede, vakkundige begeleiding en plaatsing van uw vloer. Iedere vloer wordt door ons zorgvuldig opgemeten en door onze vakkundige parketteurs geplaatst. We raden u hierbij wel aan de vloer goed te onderhouden, om uw vloer in optimale conditie te houden. Dit kan door de vloer jaarlijks met een onderhoudsmiddel te behandelen, waarbij wij alle onderhoudsmiddelen leveren van Lecol, Osmo en Tripp-Trap/WOCA. Ook is het mogelijk om uw vloer door ons van onderhoudsolie te laten voorzien.

Renovatie 

Het is ook mogelijk om uw vloer volledig te laten renoveren door Veenstra Vloeren. We beginnen dan met de vloer professioneel te schuren met parketschuurmachines. Hierna voorzien we de vloer van meerdere laklagen met onze kras- en slijtvaste lak, wat u goed kunt onderhouden door deze slechts twee keer per jaar te behandelen met polish. Verder kunnen we uw vloer ook oliën. Dit vraagt wel om een speciale behandeling en speciaal onderhoud om de karakteristieke eigenschappen van de houten vloer te benadrukken. 

Ruime keuze

Veenstra Vloeren heeft een ruim aanbod aan planken, traditioneel parket, lamel- of systeemparket in vele houtsoorten en selecties. U vindt bij ons ook de bekende merken, zoals Quick step, Meister, Ambiant en Balterio. Deze zijn bij ons ook te verkrijgen met diverse accesoires. In onze showroom te Zuidlaren kunt u deze diverse houtsoorten en legsystemen zien en beleven. Op onze website kunt u alvast een blik werpen op ons assortiment en eventueel contact met ons opnemen voor het bespreken van uw wensen. 

Veenstra Vloeren
Weergaven
Voorpagina (eerste niveau) 6527
Tweede niveau 1973
Nieuwsberichten 63433
Deze pagina 8408