Het Steigerhouthuis kent maar één weg: omhoog!

Het Steigerhouthuis

Opgericht midden in de crisis en dan groeien naar een team van negen in 2017: dat is een sterk staaltje ondernemerschap. Het Steigerhouthuis laat zien dat groeien omhoog gaat, net als bij de steigerbouw.

Robuuste uitstraling

Of je nu een tafel zoekt, een stoel, bank, kast, tuinset of bloembak, bij Het Steigerhouthuis krijg je precies wat je wilt. Salontafels, bartafels, kloostertafels. Op steigerbuis- of blokpoten. Of een heel eigen fantasie: bedenk het en Het Steigerhouthuis maakt het. Dat geldt ook voor tafels en kasten van industrieel steigerhout, banken, stoelen, krukken, boekenkasten, slaapkamerkasten, tv-meubels, dressoirs, tuinsets en –banken, buitenkeukens en –kasten, bloembakken, noem maar op.

De robuuste, stoere uitstraling van steigerhout past in een trend van de afgelopen jaren: het verlangen naar puurheid en no nonsense. De producten van Het Steigerhouthuis worden in Zuidbroek gemaakt van nieuw steigerhout en vinden hun weg naar particulieren en bedrijven en instellingen, allemaal via de website of een enkele beurs. Allemaal custom made, op maat dus.

Eigen bedrijf

Het begon allemaal met de hond van Martine Patje en Willy Offereins. ‘Die vrat zijn rieten hondenmand op en toen besloot Willy een hondenmand van steigerhout te maken’, vertelt Martine. ‘Die zag er zo leuk uit dat hij meteen ook maar aan de slag ging met een keukentafel en ja, toen had hij de smaak helemaal te pakken. Er kwam van alles in huis en in de tuin.’

Van het een kwam het ander: bij wijze van proef kwam de handel op Marktplaats en toen werd het heel druk in Zuidbroek. ‘Na twee jaar stonden we voor de keuze: doorgaan met ons werk in de detailhandel of gaan voor ons eigen bedrijf.’ Het werd steigerhout.

Alles op maat

In de twee showrooms in Zuidbroek en Wormerveer en op de website is van alles te zien. ‘We maken precies wat de klant wil. Eerst zetten we het product in elkaar, dan schuren we, brengen een laag black, grey, brown of white wash aan, we schuren lakken af en schuren ten slotte nog een keer lichtjes. Steigerhout is onverwoestbaar en je hoeft het niet te onderhouden. En wil je een andere kleur? Gewoon een andere wash eroverheen en klaar is kees.’

De producten van Het Steigerhouthuis zijn degelijk en goed afgewerkt, de service is op niveau. Alles is op maat gemaakt en de prijzen zijn heel aantrekkelijk. In en om menig woonhuis dragen ze bij aan een bijzondere sfeer, net als in tal van winkels, restaurants, kapsalons, noem maar op. Enkele bekende namen? Makro in Groningen, Aletta Jacobs College in Hoogezand en Hampshire Hotel in Rotterdam.

Ondernemen is groeien, zo is in Zuidbroek te zien. Met de steiger mee omhoog!

Het Steigerhouthuis
Weergaven
Voorpagina (eerste niveau) 4521
Tweede niveau 1404
Nieuwsberichten 47628
Deze pagina 5918