• Start
  • Bouw & Wonen
  • Makelaardij Zijl biedt u de beste professionele begeleiding bij een ver- of aankoopproces

Makelaardij Zijl biedt u de beste professionele begeleiding bij een ver- of aankoopproces

Makelaardij Zijl

Makelaardij Zijl is een eerlijke, betrouwbare en betrokken makelaardij die uitstekend bekend is met de regio en u de juiste begeleiding kan bieden bij een ver- of aankoopproces en  verhuur van woningen, danwel taxaties daarvan. In deze tijd van een sterk verbeterende woningmarkt bent u bij ons aan het juiste adres, aangezien we met onze bevoegdheden, opleidingen en ervaring optimaal geëquipeerd zijn. 

Communicatieve vaardigheid biedt resultaat

Bij Makelaardij Zijl bent u aan het beste adres voor zowel de verkoop als de aankoop van uw nieuwe woning. Wij adviseren u op basis van uw wensen op het gebied van de onroerend goed markt, op strategische, juridische en commercieel deskundige wijze. Hierbij vinden we een betrokken en betrouwbare dienstverlening, heldere advisering, persoonlijke aandacht, actieve inzet en creativiteit vanzelfsprekende kernwaarden. Wij bezitten de communicatieve vaardigheid die in onze branche een onmisbare eigenschap is. Daarnaast onderzoeken we wat de markt vraagt en biedt en weten ons daarin te bewegen op een resultaatgerichte wijze. 

Verkoop en aankoop

Makelaardij Zijl weet door jarenlange ervaring de juiste mogelijkheden in te zetten om uw woning zo in de markt te zetten dat we de maximale opbrengst bewerkstelligen tegen de meest gunstige voorwaarden en condities. Doordat het momenteel uiterst moeilijk is een geschikte woning te vinden waarbij de prijs-kwaliteit verhouding met elkaar in overeenstemming is, is het zeer aan te bevelen ook van de diensten van Makelaardij Zijl gebruik te maken bij de aankoop van een huis. Wij kunnen u helpen bij het zoeken naar een geschikte woning passend bij uw wensen en budget, bij de bemiddeling en bij de onderhandeling. 

Taxatie

Ook voor het taxeren van uw woning kunt u bij Makelaardij Zijl goed terecht. We zijn ingeschreven in het register van stichting VastgoedCert, alsmede het Nederlands Register voor Vastgoed Taxateurs NRVT en daarmee een gecertificeerd taxateur. Door continue bijscholing en het nadrukkelijk volgen van de actualiteit zijn we zeer goed op de hoogte van de laatste marktontwikkelingen en de huidige regionale situatie, zodat we de waarde van uw onroerend goed uitstekend kunnen bepalen. Via het aanvraagformulier op onze website kunt u meer informatie aanvragen. 

Achtergrond

Tot 2014 stonden Wim Visser en  Anneke Visser-Zijl aan het roer bij Makelaardij Zijl, maar in 2014 werd het bedrijf overgenomen door Henk Pater. Henk Pater RMT en RT, NVM Makelaar en Vastgoedcert en NRVT  taxateur, is als eigenaar uitstekend bekend met de onroerend goedmarkt in de regio Noord-Drenthe. Daarnaast heeft hij jarenlange ervaring opgedaan bij het notariaat in Zuidlaren op onroerend goed gebied en heeft hij zich naast het volgen van de benodigde juridische studies ook bekwaamd in het makelaarsvak.  Eric van der Velde is inmiddels zover in zijn opleiding dat hij zich binnenkort als kandidaat-makelaar kan presenteren en Ellie van Dijken runt het kantoor als assistent makelaar.

Makelaardij Zijl
Weergaven
Voorpagina (eerste niveau) 6655
Tweede niveau 1990
Nieuwsberichten 65553
Deze pagina 6544