Rozenveld Hoveniers voor al uw kleine en grote tuinwensen

Rozenveld Hoveniers B.V.

Rozenveld Hoveniers is een klantgericht en veelzijdig hoveniersbedrijf, dat actief is in aanleg en onderhoud van buitenruimtes bij particulieren, bedrijven en overheid. U kunt bij ons terecht voor de aanleg van een gazon, border, straat of bouwwerk in uw tuin, maar ook voor een complete tuin of park laten wij onze creativiteit, functionaliteit en kwaliteit graag met ons op de loop gaan.

Aanleg

Bij de aanleg van uw tuin gaan we eerst in overleg met u en kunnen we naar aanleiding daarvan eventueel ook een tuintekening laten maken door een onafhankelijk tuinarchitect. Hierbij werken we op basis van prijzen die via een offerte tot stand komen of op regie basis. Het is bij ons echter ook mogelijk veel zelf te doen en ons alleen te laten helpen bij de werkzaamheden waarin u niet gespecialiseerd bent of niet het juiste gereedschap voor heeft.

Onderhoud

Ook voor het onderhoud van uw tuin bent u bij Rozenveld Hoveniers aan het juiste adres. Wij maaien uw gazon het jaar rond, onderhouden uw borders en houden uw bestrating en bouwwerken netjes. Ook kunnen we ruig terrein eenmalig klepelen, borders of gazon vernieuwen of uw bestrating met de hogedrukreiniger schoonmaken. Het herinrichten van de borders is iets dat we tijdens het werk kunnen doen, maar ook door middel van een beplantingsplan door middel van de kennis van onze vakkrachten. Sommige klanten werken zelf wel graag in de tuin, maar wensen met bijvoorbeeld het snoeien van hagen, bomen of struiken wel graag de nodige ondersteuning. Ook hiervoor komen we met plezier langs om deze speciale werkzaamheden te doen.

‘Gewoon” gecertificeerd 

Rozenveld Hoveniers  is actief in de regio AA en Hunze, Borger-Odoorn, Assen en Tynaarlo. We zijn lid van de VHG(Vereniging van Hoveniers en Groenvoorzieners) en de SHNN (Samenwerkende Hoveniers Noord Nederland). Daarnaast zijn we vakman  bij het NL-label, VCA gecertificeerd en een erkend Aeqor leerbedrijf. Dit alles terzijde zijn we vooral een hoveniersbedrijf dat graag voor u aan de slag gaat, om u (weer) te laten genieten van uw tuin.

Rozenveld Hoveniers B.V.
Weergaven
Voorpagina (eerste niveau) 6841
Tweede niveau 2065
Nieuwsberichten 66765
Deze pagina 6765