• Start
  • Bouw & Wonen
  • Schildersbedrijf Woering: voor binnen en buiten(gewoon) schilderwerk

Schildersbedrijf Woering: voor binnen en buiten(gewoon) schilderwerk

Schildersbedrijfs Woering

Schildersbedrijf Woering staat voor meer dan alleen schilderen. Wij staan voor kwalitatief goed schilderwerk en aantoonbaar vakmanschap, waarbij we gespecialiseerd zijn in restauratief en decoratief schilderwerk. Woering glas en schilderwerken bestaat al sinds 1935, is opgericht door een oom van de huidige eigenaar en is sinds 2003 in handen van Jan Woering.

Schilderwerk

Bij Schildersbedrijf Woering kunt u terecht voor een professioneel en deskundig advies. Zo geven we antwoord op vragen als wanneer uw woning geschilderd moet worden en hoe u achterstallig onderhoud kunt voorkomen aan uw woning. Deskundig advies bij dit soort problemen kan u heel wat geld besparen. Daarnaast hoeft het schilderwerk u überhaupt niet erg veel te kosten, doordat het BTW tarief voor schilderwerk (binnen en buiten) voor woningen ouder dan 2 jaar is verlaagd tot 6%.  Dit laatste geld echter wel voor huur- en kooppanden die ook echt als woningen worden gebruikt.

Wij bieden u ook de mogelijkheid tot een professioneel kleuradvies voor al uw schilderwerk, waarvoor bij beschikken over een professionele kleuradviseur binnen ons bedrijf. Door deze combinatie van kleurexperts en vakschilders hebben wij de mogelijkheid u een compleet dienstenpakket aan te bieden.

Glaswerk

U bent bij ons ook aan het juiste adres voor beglazing van bijvoorbeeld uw woonhuis, bedrijfspand of keuken. Zo leveren we niet alleen ramen, maar ook glazen deuren en scheidingswanden, traptreden, glazen vloeren, atriums en dakbeglazingen. Om energie te besparen voorzien we huizen ook van isolatieglas en plaatsen we een ventilatierooster om condensatie te voorkomen. Daarnaast kunnen we op inbraakgevoelige plekken ook gehard floatglas of gelaagd glas aanbrengen.

Restauratie en wandafwerking/decoratie

Naast het gewone schilder- en glaswerk zijn wij er ook om het schilderwerk van bijvoorbeeld een oud, antiek object  weer in de originele staat te herstellen. Tijdens zo’n restauratie stellen we als doel het karakter van het stuk te bewaren. Dit doen we onder andere voor particulieren, musea en kerken. Ook kunt u bij ons terecht voor wandschilderingen en decoraties, die ideaal zijn voor mensen die geen behang aan de muur willen, maar wel graag een originele, geschilderde afbeelding willen. Iedere schildering is uniek en handgemaakt en kan op nagenoeg alle ondergronden worden aangebracht. Naast een decoratieve wandafwerking is het ook mogelijk om door ons vele soorten van andere wandafwerkingen te laten verzorgen, zoals het behang of sauswerk. 

Schildersbedrijfs Woering
Weergaven
Voorpagina (eerste niveau) 7141
Tweede niveau 2190
Nieuwsberichten 68466
Deze pagina 11297