Veenstra Vloeren draait ook in de zomer op volle toeren

Veenstra Vloeren

Bij Veenstra Vloeren vinden we het erg belangrijk u niet alleen aan de juiste vloer te helpen, maar daar ook de juiste aanwijzingen voor onderhoud bij te geven. Op deze manier blijft uw vloer langer mooi en blijft de kwaliteit behouden. Het onderhoud van houten vloeren kost meestal weinig moeite. Met een zachte bezem of stofzuigen met een zachte borstel is hierbij de basis, maar het is ook verstandig uw houten vloer regelmatig te behandelen met een professioneel product.

Luchtvochtigheid

Het is daarnaast  echter ook van belang te letten op de luchtvochtigheid met betrekking tot uw vloer. Nu de zomer eraan komt kan de luchtvochtigheid een stuk hoger zijn, waardoor de vloer iets uitzet en deze ‘bol’ kan gaan staan. Dit is echter redelijk eenvoudig te voorkomen door een hygrometer te gebruiken, waarmee u precies kunt aflezen hoeveel vocht er in de lucht zit. De ideale luchtvochtigheid van een houten vloer varieert van 40 tot 60 procent.

Tips

Wij van Veenstra vloeren geven u graag een aantal tips om de luchtvochtigheid naar beneden te brengen wanneer deze hoger dan de aangegeven 60 procent zou komen. Het is vooral van belang goed te ventileren wanneer het binnen warmer is dan buiten, de was buiten te drogen of voor een goede afvoer te zorgen van vochtige lucht uit de wasdroger, een goede afzuigkap te gebruiken en na het douchen de badkamer goed droog te maken. Daarnaast is het voor het behoud van uw vloer belangrijk geen vloeren te dweilen die water opnemen en lekkages en andere gebreken van uw huis snel te herstellen.

Veenstra Vloeren

Bij Veenstra plankenvloeren en parket vindt u altijd de perfecte vloer voor uw originele stijl en unieke smaak. Ons aanbod is zeer divers, van planken en traditioneel parket tot lamel- of systeemparket in vele houtsoorten en selecties.

Daarnaast is het bij ons ook mogelijk uw vloer van onderhoudsolie laten voorzien.

In onze showroom te Zuidlaren kunt u deze diverse houtsoorten en legsystemen zien en beleven. Op onze website kunt u alvast een blik werpen op ons assortiment en eventueel contact met ons opnemen voor het bespreken van uw wensen. 

Veenstra Vloeren
Weergaven
Voorpagina (eerste niveau) 4762
Tweede niveau 1744
Nieuwsberichten 52493
Deze pagina 5407