Noordkoop, kwalitatieve producten voor het winterse tuinwerk

Noordkoop, alles voor uw tuin, levert echt alles voor goed en veilig onderhoud van de tuin, ook voor het eerste, winterse kwartaal. “Naast alle vormen van tuingereedschap maken thermo handschoenen, sneeuwschuivers en strooizout deel uit van ons brede assortiment met alleen kwalitatieve merken”, zegt Hans Rozenveld, samen met broer Jan eigenaar van Noordkoop. “Via onze website bedienen we zowel particuliere als zakelijke klanten in heel het land. Daarnaast zijn we met twee vertegenwoordigers in Groningen, Friesland en Drenthe te vinden.”

Ook in de koudere maanden is er van alles mogelijk in de tuin, weet Hans, samen met zijn broer tevens eigenaar van Rozenveld Hoveniers. “Zo leveren wij foliedoeken om kwetsbare planten te beschermen tegen de vorst. Maar zolang het overdag niet vriest, kan er ook gewoon gesnoeid worden. Hiervoor leveren wij snoeischaren, takkenscharen en beugelzagen. En wie de houtkachel wil laten branden, vindt bij ons alles wat daarvoor nodig is, van zaagbokken tot kloofmachines.” Als particulier weet je zeker dat je met de producten van Noordkoop iets goeds in handen hebt, want vele professionals gebruiken hun producten van gerenommeerde merken als Stihl, Husqvarna, EGO en Hitachi.

Veiligheid

Professionals weten als geen ander hoe belangrijk veiligheid is, zeker als er met groot gereedschap wordt gewerkt. “Ook voor veiligheidskleding ben je bij ons aan het juiste adres”, stelt Hans. “Van signaalkleding tot veiligheidsschoenen en van zaagbroeken tot bosbouwhelmen, we hebben het allemaal. Het is altijd weer mooi om te zien hoe professionele boomklimmers precies weten wat ze aan kleding en gereedschap willen om vervolgens met al hun kennis en kunde de hoogste bomen snoeien.” Steigers, trappen, ladders en kruiwagens, ook deze producten maken deel uit van het brede assortiment van Noordkoop. “Zelfs voor de allerkleinsten hebben we gereedschap, zodat zij hun ouders kunnen helpen in de tuin.”

Ervaring

Al deze producten verkoopt Noordkoop met de kennis vanuit Rozenveld Hoveniers continue op de achtergrond. “Wij verkopen dus niet zo maar een verhaal, maar kennen als ervaringsdeskundigen de kwalitatieve eigenschappen van onze producten”, vertelt Hans. “Onze werkkleding dragen wij zelf ook tijdens het hovenierswerk en een nieuw merk accugereedschap hebben wij eerst zelf naar volle tevredenheid in de praktijk uitgeprobeerd.” Vanuit deze ervaring 

Recente berichten

DIA Licht en geluid denkt in kansen en mogelijkheden in coronacrisis

Ondanks het feit dat D.I.A. Licht en geluid, verantwoordelijk voor de techniek bij grote evenementen,… Lees verder

september 13, 2021

TechID Enginering beveiligt aan de hand van camera’s en sensoren

Met achttien miljoen Nederlanders is het altijd druk, altijd vol. Juist dan groeit de behoefte… Lees verder

september 7, 2021

DIA Assen: voor al uw licht, beeld en geluid bij ieder evenement of feest

Onder het motto samen maken we er iets moois van verkoopt en verhuurt DIA al… Lees verder

september 7, 2021

Amsterdam kent positief ondernemingsklimaat.

Er is groei, maar ook de uitdaging van het inspelen op veranderingen In Amsterdam zit… Lees verder

augustus 23, 2021

Eerst koffie en dan de oprechte vraag wat iemands wensen zijn…

In Paterswolde schoven zes ondernemers rond de tafel in het sfeervolle Fletcher Familiehotel. Genietend van… Lees verder

augustus 23, 2021

Tanja Verhuur verzorgt eigentijdse presentaties in de door u gekozen sfeer

Tanja Verhuur is al ruim 40 jaar actief als verhuurbedrijf op vakbeurzen, congressen, bedrijfsfeesten en… Lees verder

augustus 23, 2021