• Start
  • Economisch
  • Alert-Groep: Dienstverlener pur sang voor ondernemingen en particulieren

Alert-Groep: Dienstverlener pur sang voor ondernemingen en particulieren

Alert-groep

Alert-Groep biedt voor ondernemers en particulieren diensten in breed verband, van administratie tot financiëringen, belastingadvies, financiële recherche, bedrijfswaarderingen en begeleiden bij aankoop- en verkoop van ondernemingen. Wij willen door onze inzet klanten optimaal laten profiteren van onze kennis, ervaring en ons netwerk. Inmiddels bestaan we als Alert-Groep al meer dan 20 jaar en zijn we in alle opzichten gegroeid. Zo zijn het aantal klanten, het aantal ondernemingen en de omzet binnen onze groep sterk toegenomen. We houden hierbij uw belang altijd scherp in de gaten. We blijven Alert.!

Alert-Groep is er voor ondernemingen en particulieren

Alert-Groep is er voor ondernemingen en particulieren. We verzorgen bijvoorbeeld de bedrijfsadministraties voor het MKB en stellen de bijbehorende jaarrekeningen samen.  Ook kunnen we u alle belastingaangiften uit handen nemen en eventuele subsidietrajecten regelen. Daarnaast participeren we in bedrijven met een bijzonder formule, zowel in reeds bestaande ondernemingen als in start-ups. Hierbij verstrekken we financiële middelen, delen we actief kennis en ervaring en dragen we directieverantwoordelijkheid.

Daarnaast helpen we ook particulieren die hun weg niet kunnen vinden in het doolhof van belastingen, subsidies en regelingen. Op uw verzoek regelen we de zaken met de instanties. Bijvoorbeeld door formulieren of aangiften in te vullen of het contact met die instanties te onderhouden. Ook geven we  advies over toeslagen en subsidies.

Achtergrond van Alert-Groep

De Alert-groep is ontstaan uit Administratie- en adviesburo Alert, in 1992 opgericht door Jikky Zuidema. Op financieel, administratief en fiscaal gebied profiteren bedrijven en particulieren al jaren van haar expertise. In 2000 trad Sieger Brouwer toe tot de Alert-Groep en werd er een impuls gegeven aan de specialistische advisering op het gebied van insolventies, complexe BTW-problematiek, aan-en verkoop van bedrijven en grotere bedrijfsfinancieringen.

Vertrouwen zonder verplichtingen

Wij van Alert-Groep vinden vertrouwen en integriteit erg belangrijk en willen dan ook dat u ons tijdens een gratis kennismakingsgesprek eerst leert kennen en vertrouwen, zonder verdere verplichtingen. Wij werken zonder contract en u kunt dus op ieder moment de relatie beëindigen, waardoor wij naar uw tevredenheid zullen moeten presteren.

Wij kunnen door onze uitgebreide kennis en ervaring sneller werken en dus zeer concurrerende tarieven bieden. Daarnaast betalen klanten voor wie wij de administratie verzorgen, voor het samenstellen van de jaarrekening slechts het uurtarief in plaats van een (hoog) standaardbedrag. Bij ons bent u dus altijd goedkoper uit.

Alert-groep
Weergaven
Voorpagina (eerste niveau) 7791
Tweede niveau 2465
Nieuwsberichten 109455
Deze pagina 7239