• Start
  • Economisch
  • Boerema Coating Systems: de grootste specialist in poedercoaten vind je in Drachten

Boerema Coating Systems: de grootste specialist in poedercoaten vind je in Drachten

Boerema Coating Service

Boerema Coating Systems BV is de grootste specialist in poedercoaten. Doordat wij met u meedenken en operationele kennis hebben, leveren we oplossingen die altijd innovatief, duurzaam, pragmatisch en logistiek efficiënt zijn.

Verschillende systemen voor verschillende ondergronden

Er zijn bij BCS verschillende bewerkingsystemen mogelijk om toe te passen voor bijvoorbeeld een metalen ondergrond, verzinkt materiaal, aluminium of RVS.  Al onze poedercoating systemen zijn GSB en/of Qualicoat gekeurd en de poeders worden tevens betrokken van eerste klasse fabrikanten en leveranciers. We kunnen hierbij alle RAL kleuren, maar ook speciale effectpoeders verwerken, aangezien onze straalcabines hierop aan te passen zijn.

Voordelen van poedercoat systemen

Het feit dat poedercoating systemen steeds meer toegepast worden, is met name toe te schrijven aan de technische en economische voordelen boven natlakken. Zo is poedercoating in één laag en in één arbeidsgang aan te brengen, heeft het een groot laagdikte bereik, een goede tot zeer goede kantendekking en een korte moffel cyclus. Daarnaast zijn de voorwerpen na afkoeling direct te verpakken en te monteren en leveren we kwalitatief hoogwaardige afwerklagen. Ook is het bij ons mogelijk om één of meerdere poedercoat lagen aan te laten brengen, wat afhankelijk van het doel en de aard van het product is.

Verantwoord ondernemen

Aangezien BCS opereert in een wereld waarin verantwoord ondernemen een  must is, zorgen wij voor waardebehoud door gebruik te maken van de juiste systemen. Daarnaast bieden we de mensen die in ons bedrijf werkzaam zijn een werkomgeving waarin zij zich kunnen ontwikkelen, zodat de productiviteit toeneemt en de dienstverlening verder verbetert. Bij BCS werken we continu aan de kwaliteit van ons bedrijf, zodat we ook in de toekomst antwoorden kunnen vinden op de vragen van onze klanten. Tevens willen wij op ons terrein een leidende rol (blijven) spelen. 

Boerema Coating Service