• Start
  • Economisch
  • Companium accountants en advieskantoor: Dienstverlening met een bevlogen benadering

Companium accountants en advieskantoor: Dienstverlening met een bevlogen benadering

Companium

Wij houden ons bezig met het ondersteunen van ondernemers op alle snijvlakken van het ondernemerschap. Het is dan ook niet voor niets dat de naam Companium zoveel betekent als ‘groep kameraden’ of ‘brooddelers’.

We adviseren en helpen met het realiseren van de ondernemersdoelen, waarbij we gedreven door onze passie een totaaloplossing bieden voor onze klanten.

Companium vindt een persoonlijke benadering belangrijk. Onze dienstverlening moet aansluiten op uw vraag.

Binnen ons gehele bedrijf werken we met partners, die in hun vak de beste en meest bevlogen mensen zijn en dagelijks met de grootst mogelijke passie werken om u en uw bedrijf te helpen. We bepalen samen met u wat de meest geschikte werkwijze is en komen hier graag voor langs.

Accountantsdiensten

Onze meest belangrijke rol is toch wel die van kritische mede-ondernemer die met u discussieert over bijvoorbeeld investeringen die u wilt doen en u helpt bij het berekenen van kostprijzen. Tevens zijn we graag behulpzaam bij het opstellen van exploitatie en liquiditeitsbegrotingen en kunnen hier ook een verklaring bij afgeven.

Personeelsdiensten 

Investeren in personeel is tegenwoordig van groot belang, we zetten daarvoor dan ook graag onze kennis voor u in.  Dit kan gaan om een goede salarisverwerking, maar ook om begeleiding bij verzuimtrajecten en het plannen van uw personeelbestand. Ook HRM ondersteuning past hierbij goed in ons dienstenpakket. Soms wilt u als ondernemer niet de rompslomp die het hebben van personeel met zich mee brengt. In dat geval zorgen wij dat uw mensen bij een erkend Payrollbedrijf worden ondergebracht.

Fiscale begeleiding 

Uiteraard mag u van Companium een gedegen fiscale begeleiding verwachten en die zetten we dan ook met groot plezier voor u in. Het verzorgen van aangiften omzetbelasting, vennootschapsbelasting en inkomstenbelasting en het verzorgen van de aangiften loonheffing horen hierbij, maar ook het sparren over voorgenomen investeringen en bedrijfsplannen en het doorrekenen van de fiscale gevolgen van keuzes behoren tot deze werkzaamheden. Om deze keuzes fiscaal optimaal te verzorgen, gaan we ze samen met u plannen.

Startup begeleiding

Companium is er ook voor u als starter, om u te ondersteunen bij de start van uw onderneming. We zijn er om de administratie te verzorgen, geschikte partners te zoeken en eventueel opleidingen te verzorgen gericht op het ondernemerschap. Ook denken en schrijven we mee aan ondernemingsplannen, waarbij we kritisch zullen sparren over de haalbaarheid en financierbaarheid van deze plannen. Tijdens deze processen zijn we uw klankbord.

Leanadviseur 

Companium verricht Lean advies en implementatie, wat inhoud dat we  zorgen voor het verlagen van kosten, het wegnemen van verspillingen en het verkorten van doorlooptijden. Het betekent dat we uw processen screenen en verbeteringen  aandragen implementeren en monitoren.

Companium
Weergaven
Voorpagina (eerste niveau) 7479
Tweede niveau 2334
Nieuwsberichten 106865
Deze pagina 6540