De Zwolse Zeefdrukkerij ook voor printwerk in ieder formaat

De Zwolse Zeefdrukkerij

Uit de naam valt het misschien niet direct op te maken, maar ook voor het betere printwerk ben je bij De Zwolse Zeefdrukkerij aan het juiste adres. Met twee professionele printers van ruim anderhalve meter breed print eigenaar Hans van den Bos met gemak tweehonderd vierkante meter per dag en dus kan er altijd snel geleverd worden. “Wij denken in alles met onze klanten mee, maken desgewenst het ontwerp”, zegt Van den Bos. “Met zo'n dertig verschillende soorten folie leveren wij altijd hoogstaande kwaliteit posters, stickers en meer in ieder formaat.”

Wat de klant ook wil, van kleine keuringsstickers tot grote reclameborden, het betere printwerk begint altijd met een goed ontwerp. “Dat kan een door de klant zelf aangeleverd ontwerp zijn, maar ook wij hebben alles in huis om het herkenbare logo, de unieke huisstijlkleuren en specifieke wensen van de klant naar volle tevredenheid in een goed ontwerp te vertalen”, stelt Van den Bos. Na akkoord van de klant print De Zwolse Zeefdrukkerij het ontwerp op een ondergrond – zelfs canvas en behang behoren tot de mogelijkheden – passend bij het gebruik, zodat de scherpe afbeelding in heldere kleuren optimaal tot zijn recht komt.

Stickers op maat

De toepassing van de te printen uiting is dus bepalend voor het te gebruiken folie, waarvan De Zwolse Zeefdrukkerij zo'n dertig verschillende soorten standaard op voorraad heeft. “Wat je ook bedenkt qua stickers, wij kunnen het maken”, aldus Van den Bos. “Voor buitenreclame printen wij op een weerbestendige folie die wij vervolgens op het reclamebord plakken. Rolbanners vereisen een speciaal soort PVC en voor bedrijfswagens gebruiken wij transparante folie, zodat de kleur van de auto de ondergrond van de reclame-uiting vormt.” Op verzoek brengt De Zwolse Zeefdrukkerij het eindproduct ook zorgvuldig aan. Zo werd onlangs in het verlengde van het printwerk ook de stand van Regio Zwolle opgebouwd op de grootste vakbeurs van Nederland.

Unieke zichtbaarheid

De Zwolse Zeefdrukkerij is een kleine eenmanszaak waar vele kleine en grote klanten naar volle tevredenheid aankloppen voor de genoemde prints, maar natuurlijk ook voor grote zeefdrukken van hoogstaande kwaliteit. Van den Bos mag zijn zaak dan alleen runnen, hij beschikt over een flexibel netwerk om ook grote opdrachten van ontwerp tot plaatsing snel en goed uit te kunnen voeren. Zo biedt De Zwolse Zeefdrukkerij vele bedrijven unieke zichtbaarheid met scherpe afbeeldingen in vele vormen en heldere kleuren en dat voor een scherpe prijs in heel het land.

De Zwolse Zeefdrukkerij