De Zwolse Zeefdrukkerij, scherp in prijs en kwaliteit

De Zwolse Zeefdrukkerij

Unieke zichtbaarheid in vele vormen en heldere kleuren

De Zwolse Zeefdrukkerij, een kleine eenmanszaak waar vele klanten aankloppen voor ook grote zeefdrukken en digitale prints van hoogstaande kwaliteit. Eigenaar Hans van den Bos is vanaf zijn dertiende actief in deze branche en veranderde de afgelopen veertig jaar succesvol mee met de wereld om hem heen. “Met ons flexibele netwerk maken wij qua levertijd korte klappen, iedere week pakken wij ook spoedklussen succesvol op”, toon Van den Bos hun meerwaarde. “Zo leveren wij scherpe afbeeldingen in vele vormen en heldere kleuren door heel het land.”

Door naast een digitale printer ook een zeefdruk te gebruiken, kan De Zwolse Zeefdrukkerij ook grotere oplages met gemak aan. “Bij de zeefdruk wordt de inkt kleur voor kleur door gaas gedrukt. In dat gaas is het door ons gemaakte of kant-en-klaar aangeleverde ontwerp verwerkt. Wij kunnen echt iedere ondergrond bedrukken, als het maar vlak is. Voor alles hebben wij passende inkt voor een optimale hechting en daarmee een duurzaam resultaat. Zo levert zeefdrukken altijd een scherpe afbeelding in heldere kleuren op.”

Flexibel netwerk

Van den Bos mag zijn zaak dan alleen runnen, hij beschikt over een flexibel netwerk om ook grote opdrachten snel en goed uit te kunnen voeren. “Wij werken nauw samen met drie andere Zwolse bedrijven. Als wij het alleen niet redden, weten wij elkaar te vinden. Voor de klant heeft dit geen consequenties, wij garanderen altijd dezelfde scherpe prijs en kwaliteit.” De Zwolse Zeefdrukkerij heeft dan ook redelijk wat – meer dan tevreden – vaste klanten binnen en buiten de regio.

Grote klantenkring

De klantenkring van De Zwolse Zeefdrukkerij bestaat onder andere KPN, Aegon en Museum de Fundatie, waar zij onlangs foto's op wandgrootte hebben gemonteerd. “Ook doen wij alles voor deltaWonen uit Zwolle. Zo hebben wij al hun bussen van autoreclame voorzien. En al weer een tijd geleden brachten wij bij een gebouw van ABN AMRO gevelreclame in de vorm van een enorme voetbal aan, waarbij wij zelf op grote hoogte in zo'n bakje hingen.” En zo weet De Zwolse Zeefdrukkerij heel wat bedrijven unieke 

De Zwolse Zeefdrukkerij
Weergaven
Voorpagina (eerste niveau) 5545
Tweede niveau 1227
Nieuwsberichten 86719
Deze pagina 5768