Een "topsporter" kan niet zonder goede coach

Marieke Bossina Coaching & Training

Als Transitie Coach begeleid ik vooral mensen met thema’s die te maken hebben met verandering. Dit kan met de organisatie of je werk te maken hebben, maar ook met je privé leven. Mijn klanten zijn individuen, partners, collega’s en professionals.

Ik begeleid ik bij het navigeren tijdens uitdagende veranderingen zodat je zelf de beste route vooruit kunt nemen, weer controle voelt over je leven en het beste kunt halen uit je nieuwe start.

Coaching is booming!

Het wordt steeds meer ‘normaal’ voor managers om zich te laten coachen, maar ook de medewerkers en teams kunnen profiteren. Coaching is erg resultaatgericht, pakt direct het probleem aan en werkt samen met jou aan een oplossing. Uit onderzoek blijkt dat managers hulp zoeken bij dilemma’s en thema’s zoals:  – het eigen zelfbeeld (74%) – effectief communiceren (72%) – stijlen van leidinggeven (55%) – omgaan met conflicten (64%) – valkuilen herkennen (77%) – balans vinden tussen werk en privé (40%) – grenzen leren stellen (48%). Voor bedrijven in transitie kan ik een pakket aanbieden waardoor de medewerker weer goed terecht komt na ontslag of bij outplacement. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken en te bepalen wat het best past bij het bedrijf. 

Meer weten?

Neem contact op voor een eerste kennismaking, dan bespreken we de mogelijkheden.

Marieke Bossina Coaching & Training
Weergaven
Voorpagina (eerste niveau) 9240
Tweede niveau 8330
Nieuwsberichten 596801
Deze pagina 10530