• Start
  • Economisch
  • Eijkelenkamp Belastingadvies, fiscaal voordeel voor iedere klant

Eijkelenkamp Belastingadvies, fiscaal voordeel voor iedere klant

Eijkelenkamp Belastingadvies

Als ondernemer versta je je vak, ben je uniek in wat je te bieden hebt. Hoe uniek ook, één ding hebben alle ondernemers gemeen: de onvermijdelijke belastingen. De één ziet het als een uitdaging, de ander gaat het – afgeschrikt door de complexiteit – liever uit de weg. Tot welke groep ondernemers je ook behoort, vragen zijn er altijd. Vragen die je met een gerust hart kunt neerleggen bij Eijkelenkamp Belastingadvies. “Als onafhankelijk adviseur bieden wij de zekerheid dat je je geen zorgen hoeft te maken en dat alle fiscale mogelijkheden optimaal worden benut”, garandeert Hans Eijkelenkamp.

Belastingen zijn kosten en daar zit geen enkele ondernemer op te wachten. “Wij doen er dan ook alles aan om die kosten zo laag mogelijk te houden.” Eijkelenkamp Belastingadvies is gespecialiseerd in belastingen en biedt ondernemers met actuele kennis de beste oplossing voor hun eigen situatie. “Na een persoonlijke kennismaking inventariseren wij eerst alle vragen, gevolgd door een gedegen analyse en altijd betrouwbaar advies, dat wij vervolgens implementeren.” Bij iedere stap kiest Eijkelenkamp Belastingadvies voor duidelijke communicatie. “Altijd geven wij een heldere toelichting in begrijpelijke taal om zo inzicht te verschaffen in de maatregelen die leiden tot voordeel voor iedere ondernemer.”

Adequaat

Eijkelenkamp Belastingadvies adviseert ondernemers – van klein tot groot – over de fiscale mogelijkheden, maar ook over een optimale juridische structuur voor hun bedrijf. Een voorbeeld is het splitsen van een onderneming in een administratietak en een verzekeringstak die toegedeeld worden aan twee aandeelhouders. Daarnaast is het met een eenvoudige boekhouding aan te raden eens in de twee, drie jaar de belastingaangifte te laten controleren. “Er zijn altijd specifieke zaken, waarvan ondernemers niet weten dat ze spelen.” Dat Eijkelenkamp Belastingadvies ook zeer bedreven is in juridische structuren, illustreren de volgende voorbeelden. “Wij begeleiden startende ondernemers bij het maken van strategische keuzes in bijvoorbeeld de rechtsvorm. Wie met andere ondernemers wil samenwerken, adviseren wij de beste manier. En bij een bedrijfsoverdracht of grotere investering kijken wij naar de meest aantrekkelijke opties.” Ook als de Belastingdienst de boeken controleert of hoge boetes oplegt, staat Eijkelenkamp Belastingadvies ondernemers adequaat ter zijde.

Onafhankelijk

Eijkelenkamp Belastingadvies staat voor kwaliteit en dus kunnen ondernemers, maar ook particulieren erop vertrouwen dat alles goed geregeld wordt. “Zo rekenen wij het financiële plaatje voor aan mensen die eerder willen stoppen met werken of geven vermogende ouders advies over het belastingvrij schenken aan kinderen.” Altijd hanteert Eijkelenkamp Belastingadvies een helder en transparant prijsbeleid, zodat klanten weten waar ze aan toe zijn. “Wij zijn volledig onafhankelijk en onpartijdig, hoeven geen vrienden te blijven met de Belastingdienst en andere 

Eijkelenkamp Belastingadvies
Weergaven
Voorpagina (eerste niveau) 9068
Tweede niveau 2771
Nieuwsberichten 121467
Deze pagina 6820