• Start
  • Economisch
  • Fox Support: de sleutel tot een succesvolle verkoopstrategie

Fox Support: de sleutel tot een succesvolle verkoopstrategie

Fox Support

Fox Support reikt de sleutel tot een succesvolle verkoopstrategie aan, om zo ondernemers succesvoller te maken in het behalen van hun omzetdoelstellingen. Om dit te bereiken ondersteun en train ik ondernemende mensen in het behalen van meer omzet en een hoger rendement bij klanten. Ik adviseer bedrijven niet alleen op het gebied van commercie, maar ook bij het herbestemmen van bestaand vastgoed op basis van consultancy opdrachten. 

Persoonlijk contact

Fox Support gelooft in de kracht van persoonlijk contact, waarbij ik ervan overtuigd ben dat verkoopresultaten verbeteren als ondernemers investeren in volwaardige klantrelaties, gebaseerd op persoonlijk vertrouwen. Om u hierbij op weg of juist verder te helpen, bied ik verschillende trainingen en trajecten aan. Ik zorg ervoor dat u meer begrip van het commerciële proces krijgt, waardoor iedereen op zijn of haar eigen, authentieke manier commercieel kan zijn.

Zakelijke vaardigheden

Bij grote bedrijven is er veelal een speciaal salesteam, waar budget en tijd aan beschikbaar worden gesteld aan medewerkers om hun commerciële vaardigheden te ontwikkelen. Kleinere bedrijven en zelfstandige professionals hebben hier niet altijd de middelen en tijd voor en combineren de commercie dan ook vaak met allerlei andere zaken die moeten gebeuren. Voor deze laatste groep is de noodzaak om zakelijke vaardigheden extra groot, maar zijn tijd en geld juist schaars. Hiervoor biedt Fox Support diverse mogelijkheden, trainingen en trajecten om het ook voor deze doelgroep mogelijk te maken de zakelijke vaardigheden te verbeteren.

Martin Vos

Fox Support is opgericht door Martin Vos. Doordat hij dagelijks ondernemende mensen met veel expertise en kennis op hun vakgebied ontmoet, viel het hem op dat het juist deze mensen ontbreekt aan de instelling en commerciële vaardigheden om hun product of dienst te verkopen. Het is Martins passie om ondernemende mensen te trainen, te motiveren en succesvol te laten zijn, waarbij inzicht krijgen in jezelf en in anderen de basis in van zijn aanpak.

Fox Support
Weergaven
Voorpagina (eerste niveau) 6544
Tweede niveau 1942
Nieuwsberichten 100439
Deze pagina 7167