• Start
  • Economisch
  • MartiniBusiness uniek in het leggen van zakelijke verbindingen

MartiniBusiness uniek in het leggen van zakelijke verbindingen

Martini Business

In de ogen van MartiniBusiness, een zakenplatform gericht op Groningen en omstreken, zijn de standaard netwerklunches en -avonden met gastspreker wel zo'n beetje gebeurd. “Wij willen meegroeien met onze tijd en dus gooien wij het over een andere boeg”, zegt Christa Bollegraaf van MartiniBusiness. “Naast korting op unieke evenementen als een bezoek aan Meyer Werft, een scheepswerf waar de grootste cruiseschepen ter wereld worden gebouwd, deelname aan een zeilrace, vip-behandeling bij de paardenraces en twee tot drie maatschappelijke evenementen per jaar bieden wij onze leden gerichte interactie via onze website, sociale media en eigen MartiniBusiness App.”

De unieke, leuke en soms zelfs spannende evenementen die MartiniBusiness vanaf oktober 2017 aanbiedt, zijn ook toegankelijk voor bedrijven die geen lid zijn. Zij profiteren echter niet van de aantrekkelijke korting en voorrang op evenementen en andere voordelen die het membership van slechts 195 euro per jaar met zich meebrengt. “Voorheen betaalden onze leden 575 euro per jaar”, vertelt Bollegraaf. “De besparing van 380 euro kunnen zij heel gericht aan de door ons georganiseerde evenementen en activiteiten besteden.” Dankzij de contacten opgedaan tijdens deze evenementen en activiteiten biedt MartiniBusiness actieve leden warme leads met een zakelijke meerwaarde voor het eigen bedrijf.

Online netwerken

Ook digitaal legt MartiniBusiness de nadruk nog meer op het ontmoeten en verbinden van de leden. “Zo biedt onze website een volledig ledenoverzicht met via een login meer gegevens voor onze members”, geeft Bollegraaf een kijkje in hun digitale activiteiten. “Online worden zakelijke tips uitgewisseld en geven members elkaar onder de noemer 'ledenvoordeel' korting. Het zakelijke nieuws delen wij regelmatig met blogs en een nieuwsbrief. Bovendien kunnen members via de ideeënbus actief meedenken over de beste invulling van ons zakenplatform.” Uniek is de MartiniBusiness App, waarmee members niet alleen op de hoogte blijven van het laatste nieuws en de komende evenementen, maar ook sneller contact kunnen leggen met andere members.

Waardevolle partners

Voor wie dit alles nog niet genoeg is, biedt MartiniBusiness een geweldige aanvulling. “Voor 995 euro per jaar kunnen bedrijven partner worden van ons zakenplatform”, legt Bollegraaf uit. “Als tegenprestatie verlenen wij onze partners gratis toegang tot alle evenementen. Natuurlijk zijn zij met logo zichtbaar op onze website, in onze nieuwsbrief en onder onze handtekening bij ieder verzonden mailtje. Eén of twee keer per jaar ontvangen zij een uitnodiging voor een DenkTank sessie waar volop ruimte is voor onderling brainstormen en meegedacht kan worden over de plannen van MartiniBusiness om zo het netwerk voor alle members nóg waardevoller te maken.” Het mag duidelijk zijn dat MartiniBusiness, door het leggen van zakelijke verbindingen naar een hoger niveau te tillen, helemaal bij de tijd is.

Martini Business
Weergaven
Voorpagina (eerste niveau) 4195
Tweede niveau 1152
Nieuwsberichten 74836
Deze pagina 5916