Nedfinity, hét fullservice internetbureau dat ontzorgt

Nedfinity

'Wij creëren effectieve online strategieën op maat'

Nedfinity is een fullservice internetbureau waar iedere klant kan rekenen op een succesvolle online strategie, vertaald in een onderscheidende website en/of mobiele app. Het groeiende team werkt in de volle breedte, van grafisch tot technisch ontwerp, ook in samenwerking met strategische partners als reclamebureaus. “Altijd werken wij een traject intern af, waarbij het ontzorgen van de klant voorop staat”, zegt eigenaar Renzo Koning. “Zo richten wij ons ook op effectieve content voor diverse online en offline uitingen.”

De  vele mogelijkheden van Nedfinity maken dat klanten op diverse manieren bij hen terecht kunnen. “Wij bedachten voor Timing Uitzendbureau een social media strategie, kwamen met grafische aanpassingen en leveren nu binnen een dag offline vacatureflyers”, noemt Koning een voorbeeld. “En fietsengigant Cortina kwam in eerste instantie puur voor het technische gedeelte bij ons binnen, maar nu hebben wij voor hun website ook het grafische ontwerp gemaakt.”

Flexibel

Nedfinity werkt volgens de scrummethode, een projectmatige en flexibele aanpak die tot het beste resultaat binnen het beschikbare budget leidt. “Als wij in de specificatiefase de functionaliteiten hebben benoemd, werken wij verder in zogeheten sprints”, legt Koning uit. “Tijdens deze sprints is er altijd ruimte voor wijzigingen. De verschillende testfases helpen ons ieder project goed op te leveren.” Qua techniek heeft Nedfinity de voorkeur voor het CMS Umbraco, waarmee goed maatwerk geleverd kan worden. “Natuurlijk hebben wij ook veel ervaring met andere systemen, zodat wij altijd een CMS kunnen adviseren dat het beste bij de klant past.”

Klantgericht

Nedfinity is vanuit een no-nonsensecultuur optimaal betrokken bij iedere klant. “Wij zijn één grote familie en stralen dat ook uit naar onze klanten”, zegt Koning. “In een bijna huiselijke sfeer mogen zij letterlijk over onze schouders meekijken, wij doen nergens moeilijk over.” Wie de klant ook is – een team deskundige IT'ers of qua techniek onervaren communicatiemedewerker – Nedfinity vormt altijd een goede sparringpartner. “Iedere klant nemen wij mee in het traject”, gaat Koning verder. “Wij begrijpen wat ze willen, weten wat er grafisch moet ontstaan en technisch mogelijk is.” Zo biedt Nedfinity iedere klant een online strategie waar ze de komende jaren mee verder kunnen, al dan niet met ondersteuning vanuit dit enthousiaste fullservice internetbureau.

Nedfinity
Weergaven
Voorpagina (eerste niveau) 5739
Tweede niveau 6567
Nieuwsberichten 235866
Deze pagina 7573