• Start
  • Economisch
  • Nova Incasso: kosteloos incassobureau met jarenlange ervaring

Nova Incasso: kosteloos incassobureau met jarenlange ervaring

Nova Incasso B.V.

Nova Incasso is een dynamisch en professioneel incassobureau dat organisaties helpt bij het incasseren van moeilijk inbare vorderingen op debiteuren en wanbetalers. We zijn gespecialiseerd in het incasseren van openstaande vorderingen op zowel particulieren als bedrijven en hechten hierbij veel waarde aan een persoonlijke aanpak, waarbij we daar waar mogelijk de continuïteit van uw relaties waarborgen. Doordat wij gevestigd zijn in Groningen en in Amsterdam, bent u gegarandeerd van een landelijke dekking.

No Pay concept

Bij Nova Incasso zijn we er van overtuigd dat een ondernemer geen kosten hoort te maken voor het ontvangen van zijn rechtmatige geld. Dat is dan ook de reden dat wij werken volgens het No Pay concept, waarbij u als klant nooit voor een buiten de gerechtelijke fase door Nova Incasso geïnde vordering betaalt. Dit gaat dus nog weer een stapje verder dan het principe van ‘no cure no pay’. Onze verdiensten zitten in de incassokosten die doorberekend worden aan uw debiteur, waardoor innen voor ons net zo belangrijk is als voor u.

Incassotraject: minnelijke fase

In de eerste fase van het incassotraject, de zogeheten minnelijke fase, motiveren wij uw debiteur met maximaal drie sommaties om te betalen en nemen wij tussendoor diverse malen telefonisch contact op. Mochten onze inspanningen niet tot resultaat leiden, starten we de gerechtelijke fase van het incassotraject. Voordat we deze fase ingaan overleggen we uiteraard altijd met u als klant over de vervolgstappen.

Incassotraject: gerechtelijke fase

In deze gerechtelijke fase stelt een van onze juristen een dagvaarding op, die wordt uitgereikt aan de debiteur en daar schriftelijk of in persoon op kan reageren. Uiteindelijk zal de rechter dan in een vonnis beslissen of de vordering rechtmatig is en toegewezen wordt. Met dit vonnis kan onze deurwaarder beslagleggen op een bankrekening of op het salaris van de wanbetaler. Wanneer deze beslaglegging niets oplevert, is ook beslaglegging op onroerende zaken of op inboedel mogelijk. Ook in deze fase houden we u op de hoogte van de vorderingen en overleggen we met u als klant.

Realtime online dossierinzage

Bij Nova Incasso hechten we veel waarde aan transparantie. Dit komt goed tot zijn recht in onze realtime online dossierinzage, wat inhoudt dat u in uw persoonlijke omgeving altijd kunt zien wat wij op dat moment voor u aan het doen zijn en wat de status van uw vordering is. Bij eventuele vragen kunt u tevens altijd contact opnemen met uw vaste contactpersoon. 

Nova Incasso B.V.
Weergaven
Voorpagina (eerste niveau) 9172
Tweede niveau 2671
Nieuwsberichten 118768
Deze pagina 6998