OTS Interstudie: instituut voor opleiding-training-scholing

OTS Interstudie

Studiecentrum voor vastgoed - wonen - groen

OTS staat voor Opleiding, Training en Scholing en richt zich voor een groot deel op de vakgebieden vastgoed, wonen en groen. Het opleidings-, trainings- en studiecentrum is onderverdeeld in verschillende productgroepen en biedt tal van scholingsproducten. Hieronder vallen opleidingen, trainingen, cursussen, zelfstudies, studiereizen, studieboeken, naslagwerken, ideeënboeken, educatieve media en meer.

Opleidingen, trainingen & studiedagen

De productgroep Opleidingen, trainingen & studiedagen is verdeeld in een tweetal subgroepen. VastgoedTrain is bedoeld voor makelaars, taxateurs, rentmeesters en andere vastgoeddeskundigen. VastgoedTrain is gespecialiseerd in VastgoedCert hercertificeringscursussen (kamers Wonen, Bedrijfsmatig Vastgoed, Landelijk Vastgoed en WOZ) en opleidingen op het gebied van landelijk/agrarisch vastgoed.

WoonTrain houdt zich bezig op het gebied van interieurstyling en binnenhuisarchitectuur.

StudieTours - touringcarbedrijf

Het touringcarbedrijf organiseert onder meer studiereizen en excursies. Onder de slogan ‘Reizen met een educatief karakter’ worden schoolreizen compleet verzorgd maar het is ook mogelijk om alleen het groepsvervoer te laten verzorgen. Met de compleet ingerichte CursusBus is het eveneens mogelijk scholing op (bijna) iedere locatie te verzorgen.

StudieMedia - internetboekhandel

De internetboekhandel - waaronder VastgoedBoeken.nl en GroeneBoeken.nl vallen - levert tal van titels op verschillende vakgebieden. In de meeste gevallen worden deze binnen 24 uur geleverd en gratis bezorgd.

Heida Zathe - conferentieboerderij

De opleidings- en trainingsaccommodatie waarin OTS InterStudie is gevestigd, is te huur voor diverse partijen die een cursus, training, workshop, vergadering etc. willen verzorgen. De boerderij bestaat uit meerdere zalen, waarin diverse opstellingen mogelijk zijn. Met een landelijke uitstraling en een goede bereikbaarheid biedt Heida Zathe volop mogelijkheden voor outdoor activiteiten.

COEL toetscentrum

In het toetscentrum in Heerenveen kunnen alle flexexamens worden afgenomen op het gebied van WFT, makelaardij, creatieve vakken en boekhouden. De locatie is een van de toetslocaties die zorgvuldig zijn geselecteerd en die staan onder continu toezicht van Examenadviesburo. Iedere toezichthouder is gecertificeerd en daarmee is geborgd dat de kandidaten examen doen binnen een ideale situatie.

OTS Interstudie