PremiumGlass: jarenlange ervaring op lamineergebied

Premium Glass

Premium Glass is een verwerker van exclusieve glasproducten voor diverse toepassingen en doeleinden. Hierbij gaat het in de eerste plaats om gelamineerde glasproducten met toepassing van verschillende lamineerfolies. Er kan bijvoorbeeld gedacht worden aan actieve folies; folie met LED verlichting, schakelbare folies (van mat naar transparant en andersom) en folies die dienen als verwarmingselement tussen het glas. Daarnaast gaat het om folies voor decoratieve doeleinden. Dit zijn folies in verschillende kleuren of motieven.

Tot slot gaat het om de zogenaamde functionele folies. Dit zijn folies die voor een bepaald gebruik of toepassing geschikt zijn. Naast deze verschillende folies zijn er ook combinaties van folies mogelijk. Bijvoorbeeld 3 keer gelaagd glas met schakelbare en geluidswerende folie.

De kracht van Premium Glass is dat zij inmiddels jarenlange ervaring heeft op het gebied van lamineren en volledige kennis hiervan hebben. Verder kunnen zij de montage en installatie verzorgen zodat een klant of opdrachtgever volledig ontzorgt wordt. Bijzondere projecten, combinaties van producten of materialen worden niet als onmogelijk gezien, maar als uitdaging. De productie vindt plaats in eigen beheer en desgewenst kunnen wij ook het verpakken, transporteren en monteren verzorgen.

Premium Glass richt zich niet alleen op de Nederlandse markt, maar zoekt ook uitbreiding op de Duitse, Belgische en Scandinavische markt. Voor deze landen zijn vertegenwoordigers actief. Over het algemeen is de tendens dat het gebruik van glas in gebouwen toeneemt. Dit komt omdat het schoon, ruimtelijk en transparant is. Voor gebruikers van een pand geeft dit een gevoel van vrijheid en draagt bij aan meer arbeidsvreugde, lager ziekteverzuim en een hogere arbeidsproductiviteit. Glas kent oneindig veel mogelijkheden en toepassingen. Premium Glass helpt u graag hierbij!!

Bekijk hier onze vernieuwde website http://www.premiumglass.nl/

Premium Glass
Weergaven
Voorpagina (eerste niveau) 9327
Tweede niveau 4985
Nieuwsberichten 197453
Deze pagina 8581