Securitas. Eerst luisteren, dan beveiligen.

Securitas Assen

Securitas ontzorgt organisaties op alle facetten van veiligheid. Met de juiste inzet van mens, kennis en techniek vinden we de ideale veiligheidsbalans voor iedere situatie. Geen situatie is hetzelfde en alleen u weet wat uw bedrijf uniek maakt. Daarom beginnen we altijd met heel goed luisteren naar uw verhaal om zo te doorgronden wat uw specifieke omstandigheden en wensen zijn.

Het verhaal van uw bedrijf is altijd ons uitgangspunt. Welke eigenschappen maken uw situatie uniek? Deze eigenschappen zijn niet altijd te vinden in het jaarverslag of op de website, maar worden pas zichtbaar als we echt in gesprek gaan. Samen bekijken we welke risico’s we accepteren en welke we moeten afdekken met slimme oplossingen of maatregelen.

Met het ontwikkelen van deze oplossing groeien we samen naar de gewenste situatie. Het waarborgen van de continuïteit van uw bedrijfsprocessen staat hierin altijd centraal.

De juiste veiligheidsbalans

Onderbeveiliging, overbeveiliging; beide situaties zorgen voor ineffectiviteit van maatregelen en een onveilig bedrijfsproces. Securitas bekijkt met u hoe we efficiënte veiligheid kunnen realiseren: een verhoogd veiligheidsniveau tegen zo laag mogelijke kosten. En een veilig gevoel dat niet ten koste gaat van bijvoorbeeld het gevoel van gastvrijheid.

Deze ideale veiligheidsbalans bereiken we mede door onze diensten en producten in een efficiënte combinatie van mens, kennis en techniek te bundelen.

U kunt de zorg voor uw veiligheid geheel of gedeeltelijk aan Securitas uitbesteden. We werken daarbij nauw met u samen, of nemen u juist alles uit handen. Bij grote projecten kunnen we ook de voorfinanciering voor u overnemen.

Op welke manier wij u ook ontzorgen, u heeft altijd één aanspreekpunt binnen Securitas. Wel zo overzichtelijk. Zo bent u in welke situatie dan ook voorzien van de juiste oplossing, passend bij uw situatie en organisatie. Kortom, bij uw verhaal.

Securitas Assen