• Start
  • Economisch
  • Trend Lease: merkonafhankelijke leasemaatschappij voor advies op maat.

Trend Lease: merkonafhankelijke leasemaatschappij voor advies op maat.

Trend Lease

Trend Lease is een merkonafhankelijke leasemaatschappij, waarbij u dus niet vastzit aan een automerk. Hierdoor kunnen we altijd de auto leveren die u als opdrachtgever wenst. Door onze heldere manier van communiceren, een proactieve opstelling en een vast contactpersoon met kennis van zaken zijn wij onze klanten adequaat van dienst en zorgen we voor de beste contracten voor elk moment.

Diensten

Trend Lease realiseert zich dat het rijgedrag per leaserijder zeer divers is en houdt hier dan ook rekening mee in de advisering naar klanten toe. We adviseren in brandstofverbruik, getankte literprijs afgezet tegen adviesprijs, foutieve kilometerstanden, bekeuringen en schade. Op deze manier willen we leaserijders bewust maken van de autokosten en de besparing daarop. Verder bieden wij een goede vergelijking aan offertes, adviseren wij u in fiscale waardes en beheren wij uw wagenpark efficiënt. Ook bieden wij u onderhoud, schadebegeleiding en vervangend vervoer bij uw leasecontract, zodat u hier zelf zo min mogelijk omkijken naar heeft. 

Voordelen 

Leasen via Trend Lease biedt u verschillende voordelen. Zo bieden wij u één adres voor reparatie, onderhoud, banden, kleine schades en ruitservice, wat ook bij een vertrouwde dealer kan zijn. Daarnaast bieden wij u privileges zoals een haal- en brengservice en een gratis 10 punten-, zomer- en wintercheck zonder afspraak. 

Tarieven

Bij Trend Lease bieden wij u daarbij ook nog vooraf inzicht in de leasetarieven en de ontwikkeling daarvan, wanneer het aantal kilometers per jaar en/of de looptijd verandert. U ontvangt bij ieder individueel leasecontract een overzicht met leasetarieven op verschillende jaarkilometrage en looptijd-combinaties. Met Trend Lease staan u nooit onaangename verrassingen te wachten in het tarief, omdat u met behulp van het overzicht altijd weet waar u aan toe bent.

Altijd de juiste partner 

Trend Lease is altijd de juiste partner, in welke bedrijfssector u ook zit en of u nu een groot of klein wagenpark heeft. Trend Lease is er voor al uw duurzaam en efficiënt mobiliteitsbeheer en we bieden u daarbij innovatieve oplossingen en diensten op maat, van advies tot allesomvattende beheeroplossingen. Hierbij gaat het om veel meer dan auto’s ook de kosten, het beheer en de wensen van de leaseautorijders (in uw organisatie) zijn van groot belang. Daarbij spelen dan ook de fiscale en de milieuwetgeving mee, waardoor een op maat gesneden advies zeer wenselijk zal zijn. Trend Lease biedt u graag een degelijk advies door eerst uw bedrijfssituatie en mobiliteitsvraag door te nemen en naar aanleiding daarvan een leaseprogramma voor te leggen waarin waarschijnlijk meer mogelijk is dan u vooraf had gedacht. 

Trend Lease
Weergaven
Voorpagina (eerste niveau) 9052
Tweede niveau 17523
Nieuwsberichten 862877
Deze pagina 17542