• Start
  • Horeca
  • Urbana: uw plek voor Eten & Drinken, Beleven en Genieten.

Urbana: uw plek voor Eten & Drinken, Beleven en Genieten.

Urbana

Met veel plezier brengen wij  u ons bedrijf onder uw aandacht. Urbana staat zeer goed bekend in de weide omgeving voor het houden van een succesvol diner, buffet, bruiloft, receptie, feest, bowling, vergadering of catering.

Urbana is de ideale plek voor Eten & Drinken, Beleven en Genieten, of u nu voor een smakelijke lunch komt of met een groot gezelschap voor een spetterend feest! 

Naam

Urbana betekent letterlijk ‘aan de rand van de stad’. Door de groei van Zwolle is de stad en de landelijke omgeving meer naar elkaar toe gegroeid. Urbana staat nu midden in een bruisende en dynamische omgeving waarin wonen, werken en recreëren samen komen.

Bereikbaar

De bereikbaarheid is zeer ideaal te noemen. Vanaf de A28 bent u binnen 10 minuten bij Urbana, ook met het openbaar vervoer en op de fiets is Urbana goed te bereiken.

Capaciteit

Urbana beschikt over 6 moderne zalen variërend van 4 tot 300 personen, die voor alle doeleinden geschikt zijn. Daarnaast hebben wij een restaurant, Pub en een gezellige bowling met 4 vol- automatische banen. Tijdens de koude winterdagen kunt u zich heerlijk opwarmen bij onze sfeervolle open haard en bij mooi weer genieten op ons gezellige terras.

Urbana beschikt over een gratis eigen parkeerplaats voor circa 150 auto’s.

Urbana Events & Catering op Maat

Thuis of op uw bedrijf kunt u ook van Urbana genieten. Wij brengen catering op maat.

Voor alle overige verzorging werken wij samen met bedrijven met dezelfde inzet en enthousiasme. Vraag vrijblijvend naar de vele mogelijkheden die Urbana Events & Catering op Maat te bieden heeft.

Voor meer informatie of mogelijkheden neem dan gerust contact met ons op, wij staan u graag te woord of ga na onze website www.urbana.nl

Urbana
Weergaven
Voorpagina (eerste niveau) 9326
Tweede niveau 17875
Nieuwsberichten 780227
Deze pagina 14013