Eindelijk gebruiksvriendelijk marketing- en communicatiesysteem voor MKB

IMPACT4Marketing

Wereldwijd maakt IMPACT Mobile Marketing B.V. indruk met IMPACT4Marketing, een online marketing- en communicatiesysteem voor het Midden- en Kleinbedrijf (MKB). Het kloppend hart is een ingenieus CRM Relatiebeheersysteem, aan te vullen met verschillende modules waar echt iedereen mee kan werken. “Het was nog nooit zo simpel een eigen website, digitale nieuwsbrief of opvallende videomail te creëren”, zegt Bob van der Helm, manager bij IMPACT4Marketing. “Zo kunnen ondernemers met ons systeem al hun zakelijke relaties optimaal onderhouden.” 

Met IMPACT4Marketing heeft een ondernemer echt goud in handen. “Het systeem beschikt onder andere over een online agenda met de mogelijkheid automatisch een keurig gepersonaliseerde herinnering te verzenden. Veel tandartsen gebruiken het al, maar ook een kapsalon in Haarlem wist hiermee het aantal klanten dat niet kwam opdagen met maar liefst zeventig procent terug te brengen. En zo is ons gebruiksvriendelijke systeem de beperkte investering meer dan waard.”

Kant-en-klaar

Tegenwoordig vraagt online marketing veel, zo niet te veel aandacht van ondernemers. “Om hier optimaal gebruik van te kunnen maken, is een systeem dat het beheer eenvoudiger maakt meer dan welkom. Onze modules zijn dan ook zo gebouwd dat een kind van zeven jaar ermee kan werken. Zo creëer je met de kant-en-klaar vormgegeven blokken in een handomdraai eigen nieuwsbrieven, videomails en websites.”

Social media

Uniek is de Social Media Marketingtool van IMPACT4Marketing. “Ook ondernemers hebben Facebook, Linkedin, Twitter en andere social media ontdekt voor hun marketing, promotie en communicatie met diverse doelgroepen. Het kost echter veel tijd al deze netwerken parallel te onderhouden, maar met onze tool kun je razendsnel artikelen maken om ze vervolgens met één druk op de knop op meer dan veertien sociale netwerken te plaatsen.”

Goede service

In 2013 heeft IMPACT het systeem vanuit het perspectief van de gebruiker opnieuw opgebouwd; de nieuwe versie is twee jaar in ontwikkeling geweest. “En zo ondersteunen we ondernemers nóg beter bij hun online marketing. Goede service is daarbij heel belangrijk en kan met ons systeem eenvoudig naar een hoger niveau worden getild. Denk aan een automatische, gepersonaliseerde mail als reactie op een online aanvraag voor bijvoorbeeld een proefrit.” Naast dit soort autoresponders is het ook mogelijk vooraf een campagne op te zetten die op een later tijdstip automatisch naar vooraf geselecteerde mailadressen wordt gemaild.

Aantrekkelijk geprijsd

Wereldwijd beschikt IMPACT4Marketing over partners die het systeem helpen opzetten en met een training ondersteunen. “Ons systeem is nu in vier talen beschikbaar. We zijn actief in veertien landen en breiden graag uit naar Spanje, Bulgarije en Turkije.” IMPACT4Marketing is verkrijgbaar in drie versies, basic, expert en professional, en vierentwintig uur per dag overal ter wereld op pc, laptop, tablet of smartphone te gebruiken. “Ook kun je het systeem iedere maand upgraden, downgraden of opzeggen, een jaarabonnement levert maar liefst vierendertig procent korting op. Wie interesse heeft in ons gebruiksvriendelijke systeem nodigen we uit het de eerste dertig dagen gratis 

IMPACT4Marketing
Weergaven
Voorpagina (eerste niveau) 5966
Tweede niveau 4972
Nieuwsberichten 142977
Deze pagina 6602