InDiv Solutions: van logo tot huisstijl, van webshop tot cloud integratie.

InDiv Solutions B.V.

InDiv Solutions is een toonaangevende IT-dienstverlener in Zuidoost-Drenthe die in korte tijd heeft laten zien zeer onderscheidend te zijn in de markt voor webdiensten en IT. Het bedrijf, dat in 2013 werd opgericht, wil vooral de klantvraag goed begrijpen en zorgt er daarbij voor ook verder te kijken naar de vraag achter de vraag. Vanuit die gedachte heeft InDiv Solutions dan ook slimme oplossingen bedacht die klanten echt vooruit helpen. Dit doen ze door onder andere goed te luisteren en de best passende oplossing te bieden. Het is dan ook niet voor niets dat InDiv Solutions onlangs voor de vierde keer als “Online dienstverlener van het jaar voor Drenthe” is gekozen.

Tweeledig bedrijf

InDiv Solutions is tweeledig, doordat ze het webgedeelte en het IT-gedeelte verzorgen. Onder het webgedeelte vallen bijvoorbeeld het design en onderhoud van de website, waarbij het doel is uw bedrijf volledig te ontzorgen. Ook zort inDiv ervoor dat u online beter zichtbaar wordt. Onder het IT-gedeelte valt bijvoorbeeld computer-reparatie en monitoring voor bedrijven van gemiddeld 1-20 werkplekken. Grotere bedrijven kunnen uiteraard ook geholpen worden, maar dan gebeurt dit in samenwerking met gerenommeerde partners van InDiv Solutions.

Lange arbeidsrelatie

InDiv Solutions gelooft in een arbeidsrelatie voor de lange termijn, waarbij wij de service bieden op het gebied van onze kennis., zodat onze klanten kunnen doen waar zij goed in zijn. We hebben dan ook het motto: U de business, wij regelen de rest! Om deze lange arbeidsrelatie te laten slagen, geloven wij vooral in persoonlijk contact. Wanneer u ons vraagt wat bijvoorbeeld een website laten maken door ons kost, is het antwoord dan ook altijd: dat kost u een afspraak. Geen website en geen klant is gelijk en dus gaan we eerst in gesprek om te zien in hoeverre er een klik is die nodig is voor de rest van het traject.

Ontzorgen op abonnementsbasis

Voor veel bedrijven is een nieuwe website laten maken een hele uitgave, wat ze hier dan ook dikwijls van weerhoudt. Bij InDiv Solutions is dit niet nodig, aangezien er geen grote uitgave ineens wordt verwacht, maar er veelal op abonnementsbasis gewerkt wordt. Dit kan voor het onderhoud van uw website, maar ook voor de websitebouw zelf. Met dit pakket willen we iedere ondernemer, dus ook de startende ondernemers, een kans bieden om van onze dienstverlening te genieten en hen totaal te ontzorgen op web-gebied. Op onze website vindt u meer informatie over wat deze pakketten precies inhouden en wat wij u verder te bieden hebben.

InDiv Solutions B.V.
Weergaven
Voorpagina (eerste niveau) 6272
Tweede niveau 4636
Nieuwsberichten 125792
Deze pagina 7011