Prime.nl zorgt voor een makkelijk en snel vindbare website

Prime

Prime.nl is gespecialiseerd in SEO consultancy en trainingen, marketing strategie, WordPress websites en trainingen. U kunt bij Prime.nl terecht wanneer u op zoek bent naar een eenmalige sparringsessie of naar iemand die uw volledige online marketing plan uitwerkt en/of managet. Ik combineer mijn eigen ervaring en expertise met een groot netwerk van freelancers en ondernemers, om zo meer rendement uit uw online marketing activiteiten te halen.

 

Zoekmachine optimalisatie / SEO

 

Het is tegenwoordig niet meer genoeg om alleen maar een website online te hebben. Uw website moet vooral makkelijk en snel vindbaar zijn en daar komt Prime.nl om de hoek kijken. Ik help u namelijk graag eenmalig of structureel bij het effectief verbeteren van niet alleen de posities in Google, maar ook met uw rendement te verhogen.  Dit doe ik door samen met u onze doelen en de daarbij behorende KPI’s (Key Performance Indicators) te bepalen, waardoor u kunt zien of uw resultaten verbeteren en ik dus goed werk aflever.

 

WordPress

 

Wanneer u op zoek bent naar een eenvoudig systeem waarin u zelf uw website deels of geheel kunt onderhouden, raadt ik u het content management systeem (CMS) WordPress aan. Dit veelzijdige systeem maakt het voor iedereen mogelijk een eigen website relatief eenvoudig zelf te bouwen en te onderhouden en is daarnaast eindeloos uit te bouwen met diverse, meestal gratis, plugins. Prime.nl biedt verder ook de mogelijkheid betaalbare WordPress websites voor kleine ondernemer en MKB te bouwen en biedt u ook een WordPress training aan, zodat u zelf aan de slag kunt met het onderhoud van uw website.

 

Waarom Prime.nl

 

Waarom zou u voor Prime.nl kiezen bij uw SEO-/website vraagstukken? Ten eerste zorg ik ervoor dat ik altijd op de hoogte ben van de laatste ontwikkelingen, zodat ik deze weer kan toepassen in mijn werkzaamheden. Ik werk samen met u vanuit KPI’s naar gezamenlijke doelen en werk met korte lijnen, zodat ik direct kan schakelen. Daarnaast kiest u bij Prime.nl voor transparantie en flexibiliteit, maar ook voor een duidelijke en begrijpelijke uitleg in plaats van onnodig vakjargon. Tot slot bied ik u transparante prijzen: u betaalt alleen voor wat u ook daadwerkelijk afneemt.

Mocht u geïnteresseerd zijn in een vrijblijvend gesprek, neem gerust contact met ons op om te kijken wat de mogelijkheden voor uw bedrijf zijn.

Prime