Art in tact: vertrouwen is vooruitgang

Art-In-Tact

De workshop schilderen van Art-in-tact worden om verschillende redenen in gezet: van personeelsfeest tot familie dag tot vrijgezellenfeest tot teambuilding. De workshops staan in teken van lekker samen bezig zijn, samen plezier maken en een mooie herinnering maken. Door de op maat gemaakte werkwijze ontstaat er reuring en hilariteit waardoor de koud water vrees voor het schilderen als vanzelf verdwijnt.

Bijzonder zijn de workshops teambuilding en trustbuilding.
Arie Geurts vanaf 2001 eigenaar van Art-in-tact is kunstschilder, schildercoach en heeft vele functies zowel uitvoerende als leidinggevende in de zorg vervuld. De laatste twee jaar heeft hij als teamadviseur bij de RIWB Groep Overijssel ervaren dat kernwaarden authenticiteit, persoonlijke aandacht, intuïtie, creativiteit, kwetsbaarheid, vertrouwen, verantwoordelijkheid en eenvoud een positief invloed hebben op de te leveren resultaten van zelforganiserende teams. De belangrijkste kernwaarden zijn de intrinsieke motivatie en vertrouwen.

“Als er geen vertrouwen in de toekomst is, is er geen vooruitgang mogelijk”.

Om zijn ervaringen met de kernwaarden in het proces naar zelforganisatie/ zelfsturing te delen geeft Arie Geurts ook workshops, die teken staan van teambuilding en trustbuilding. Het schilderen wordt dan als middel gebruikt om samen met de teams te werken aan/met de kernwaarden.
Arie is in staat vanuit zijn enthousiasme de deelnemers te inspireren zodat zij ongemerkt/ als vanzelfsprekend een mooi eindresultaat neerzetten. Zie hiertoe de website
www.art-in-tact.nl.

Het is ook mogelijk om andere werkvormen te gebruiken om gezamenlijk met teams met dezelfde kernwaarden of enkele van de kernwaarden aan de slag te gaan. Workshops kunnen op maat aangesneden worden. Het is aan u om de vraag te stellen en Art-in-tact zoekt naar een toepasselijk werkvorm en daarbij passende coach.
Desgewenst wordt er met u de individuele of team coaching vraag verhelderd.
NB: de workshops kunnen op elke gewenste locatie gegeven worden. 

Art-In-Tact
Weergaven
Voorpagina (eerste niveau) 9195
Tweede niveau 22769
Nieuwsberichten 2479005
Deze pagina 17521