Huis voor de Kunst laat u muzikaal thuis komen

Huis voor de Kunst

Nieuwe evenementenkalender voor komend seizoen

Huis voor de Kunst is elke maand weer een constante bron voor een stimulerende belevenis en een goed gesprek. In een ontspannen huiskamersetting kunt u terecht voor een divers aanbod aan museale kunstwerken, concerten, lezingen en cabaret. De diversiteit van dit muzikale en culturele aanbod wordt telkens weer met liefde en passie samengesteld, waardoor er als vanzelf een bijzondere sfeer ontstaat door de wisselwerking tussen de kunst en bijvoorbeeld de uit te voeren muziek. Ook komend seizoen staan er weer een aantal mooie evenementen op de planning.

Evenementen

Zo kunt u zich op 15 oktober van dit jaar, om 15.00 uur, door de bevlogen musici van Trio Ellian laten intrigeren met een fantastisch luisterrijk programma. Dit opvallende trio laat deze middag graag van zich horen in het Huis voor de Kunst!

Op 12 november om 15.00 uur, kunt u met (inter)nationaal geroemde pianiste Celia García García genieten van het beste uit twee werelden: de verfijnde klankpaletten van Debussy, Ravel en de meeslepende dansritmes van de muziek van de Spaanse Albéniz, Granados en de Argentijnse Ginastera. Met deze veelgevraagde concertpianiste die veel beroemde musici waar ook ter wereld heeft begeleid, wordt het een middag die men niet snel zal vergeten!

Vervolgens worden we 26 november om 15.00 uur ook nog verblijd met in de ‘Grunneger toal’ verwerkte ‘laidjes’ van de zeer gewaardeerde Groninger zanger, gitarist en songwriter Harry Niehof. In de Oosterpoort ontving Harry Niehof dit jaar de ‘Grunny 2017’ . Harry Niehof heeft immers niet voor niets heeft een grote schare fans. Met hoogtepunten uit zijn theaterconcert Café op driefklaai, ‘Rimpeling’, Hé olle’, ‘Grenzeloos’ en nog veel meer, zal het een heerlijke muziekmiddag worden!

Achtergrond

Het Huis voor de Kunst is bijna vijf jaar geleden opgericht door Jan Starke vanuit zijn liefde voor de kunst en maakt u dan ook graag deelgenoot van zijn passie. Omdat de meeste kunst, of het nu gaat om muziek, theater, sculptuur of schilderij, niet gemaakt is voor speciaal ingerichte zalen, maar juist voor een huiselijke omgeving wil Jan Starke u graag verwelkomen in zijn Huis voor de Kunst.

Kijkt u voor meer informatie en de uitgebreide evenementenkalender vooral eens op www.huisvoordekunst.com/evenementen  

Volg, like en deel ons ook Facebook en Twitter!

Trefwoorden:
Huis voor de Kunst