• Start
  • Mobiliteit
  • Zweeds Autohuis Joel brengt al ruim veertig jaar de passie voor Zweden naar Groningen

Zweeds Autohuis Joel brengt al ruim veertig jaar de passie voor Zweden naar Groningen

Zweeds Autohuis JOEL

Aan de autoboulevard in Groningen vind u Autohuis Joel, dat al meer dan veertig jaar de passie voor Zweden en de Zweedse automerken Saab en Volvo naar het Groningse land brengt. Met veel plezier en een flinke portie persoonlijke aandacht verkopen we onze auto’s en onderhouden we de auto’s van onze klanten. Als Saab-dealer en Volvo-specialist hebben we kennis van onze merken en kennen we onze klanten, waarbij u mag rekenen op uitstekende service van een goed geolied team.

Zweeds design en duurzaamheid

Volvo’s en Saabs zijn niet alleen mooie auto’s, ze zijn ook gemaakt om vele kilometers comfortabel maar vooral veilig mee te rijden. In Zweden weten ze als geen ander functionaliteit en duurzaamheid te combineren met een gestroomlijnd design, waardoor u bij ons met een Saab of Volvo altijd aan het juiste adres bent.

Garanties

Bij Autohuis Joel staan we garant om u snel weer veilig op weg te helpen. Zo zorgen wij er met de mobiliteitsgarantie voor dat u altijd mobiel blijft: pech onderweg wordt verholpen en bij een grote reparatie zorgen we voor vervangend vervoer. Daarnaast hebben een gratis haal- en brengservice, waarbij het mogelijk is om u naar iedere bestemming in de stad Groningen te brengen en u aan het eind van de werkdag weer op te halen. Als u komt voor een kleine reparatie of om een nieuwe auto te kopen, zorgen we ervoor dat u meteen  geholpen wordt.

Kort Volvo- of Saabonderhoud en kleine reparaties verzorgen we op afspraak. Terwijl u wacht, onder het genot van een kop koffie of thee, kunt u gebruik maken van ons draadloze internet. Daarnaast bieden we ook de mogelijkheid om de elektronica van Saab met Hirsch Performance te tunen of een alarminstallatie in uw Volvo of Saab te installeren en te keuren. En onze belangrijkste garantie is misschien nog wel dat afspraak bij ons ook echt een afspraak is, waardoor u precies weet waar u aan toe bent.

Familiebedrijf

Autohuis Joel is begonnen met vader Lukas, die inmiddels is opgevolgd door zijn zoon Maarten Joel. Maarten wordt omringd door een team van technici die stuk voor stuk veel ervaring hebben in het onderhoud en de reparaties van onder andere Saab en Volvo, sommige monteurs zelfs al meer dan twintig jaar. Uw Zweed is dus in vertrouwde handen bij ons.

Zweeds Autohuis JOEL
Weergaven
Voorpagina (eerste niveau) 7073
Tweede niveau 14741
Nieuwsberichten 740903
Deze pagina 16845