Raymon Optiek: modieus en kwalitatief met de beste service van het Noorden

Raymon Optiek

Raymon Optiek biedt u hoge kwaliteit op oogmetingen, brillen en contactlenzen gecombineerd met de beste service. Al sinds 1990 staat onze ervaring en kennis garant voor tevreden klanten, eerst onder de naam John van Baal optiek en in 2015 is de naam verandert in Raymon Optiek, nadat Raymon Bartels de winkel overnam van John van Baal. Raymon Optiek staat niet alleen voor de hoogste kwaliteit en de nieuwste oogmetingstechnieken, maar ook voor de nieuwste modetrends.

Brillen

Ondanks dat brillen en lenzen tegenwoordig ook gewoon in bijvoorbeeld de drogist of op internet te krijgen zijn, kunt u zich altijd beter laten adviseren door een opticien. Bij Raymon Optiek staan we voor u klaar met raad en advies van gekwalificeerd personeel. Of het nu gaat om een leesbril, een bril met enkelvoudige glazen of een bril met multifocale glazen, bij ons bent u aan het juiste adres. Op onze website kunt u alvast wat brillen bekijken en zelfs brillen passen die u geschikt lijken.

Lenzen

Na een gedegen oogmeting, leggen we u precies uit welk type lens het meest geschikt is en hoe u uw lenzen het best kan verzorgen. Aangezien ogen altijd in ontwikkeling blijven, is het erg belangrijk uw ogen regelmatig te laten controleren. Bij lenzen is dit extra belangrijk, omdat het type lenzen aangepast wordt op de status van uw ogen. Bij Raymon Optiek vinden we dat uw ogen te belangrijk zijn om risico’s mee te nemen en gaan we dus niet over één nacht ijs, een van de redenen dat we als beste getest zijn door het DvhN. Ook lenzen zijn er echter niet alleen om beter te kunnen zien, maar ook als middel voor een metamorfose. Gekleurde lenzen kunnen uw gezicht een metamorfose doen ondergaan en ervoor zorgen dat u een geheel andere uitstraling krijgt.

Klantgericht

Raymon Optiek heeft service zeer hoog in het vaandel staan en we zijn dan ook altijd blij nieuwe klanten te verwelkomen en vooral te behouden. U vindt bij ons de nieuwe modetrends en ons bedrijf volgt continue de veranderingen in ‘optiekland’, zodat u niet alleen goed kunt zien, maar er ook modieus bij loopt. Bij Raymon Optiek gaan we voor tevreden klanten, maar willen we het liefst dat u zich niet alleen maar klant voelt, maar meer dan dat. 

Raymon Optiek
Weergaven
Voorpagina (eerste niveau) 6367
Tweede niveau 13532
Nieuwsberichten 411383
Deze pagina 12299