Man overleden na steekpartij Rotterdam

door | mei 2, 09:05 | Algemeen

Rotterdam – Een 27-jarige man is vrijdagnacht 2 mei op de Corverstraat om het leven gekomen bij een steekincident. De politie onderzoekt de zaak en vraagt getuigen zich te melden.

Even na middernacht meldde een getuige dat er op de Corverstraat een gewonde man lag. Hulpdiensten waren er snel en de ambulancemedewerkers reanimeerden het slachtoffer op straat. Deze hulp mocht niet meer baten. De man, zonder vaste woon- of verblijfplaats, overleed ter plekke aan zijn verwondingen.

Onderzoek 
Agenten sloten het gebied af voor onderzoek en troffen daarbij op de 1e Schansstraat de auto aan waar het slachtoffer gebruik van maakte. Vanaf deze plek is hij naar de Corverstraat gelopen waar hij uiteindelijk in elkaar zakte. Wat er aan het steekincident vooraf is gegaan, is nog niet duidelijk.

Mensen spraken in eerste instantie over een schietpartij. Dit bleek na het onderzoek niet het geval. De verwondingen van de man wezen op een steekincident. Ook het sporenbeeld wees uit dat er geen schietpartij had plaatsgevonden.

Bron: politie.nl

Loading