Meisje van 8 gewond na aanrijding met scooter

door | apr 28, 23:04 | Algemeen

Lelystad – Dinsdagmiddag 28 april is rond 17.00 uur een 8-jarig meisje op de Botter 12 aangereden door twee mannen op een zwarte scooter. Het meisje liep ernstige verwondingen op aan het gezicht. Het tweetal op de scooter is doorgereden. Politie zoekt getuigen van de aanrijding en hoopt dat mensen meer kunnen vertellen over de doorrijders aan de hand van de signalementen.

Het 8-jarig slachtoffertje was op de Botter 12 aan het fietsen toen twee mannen op een zwarte scooter haar aanreden. De bijrijder stapte af en sprak het meisje aan. Daarna is het tweetal ervandoor gegaan in de richting van het nabijgelegen winkelcentrum De Botter. Het meisje liep ernstig aangezichtsletsel op en mist ten gevolge van de aanrijding een flink aantal tanden uit haar gebit. Politie heeft in de omgeving gezocht, maar het tweetal niet meer aangetroffen.

Signalement

Signalement bestuurder scooter: Blanke jongen van ongeveer 19 jaar, blond stekelhaar. Hij was gekleed in een blauwe spijkerbroek, zwarte dikke winterjas en zwarte schoenen met een witte zoolrand.

Signalement bijrijder scooter: Negroïde jongen van ongeveer19 jaar, 1.80 m lang, tenger postuur. Hij had dreadlocks in zijn haar en droeg een panty op zijn hoofd. Volgens getuigen had deze man een tatoeage onder zijn linkeroog in de vorm van een traan, verder had hij een gouden tand. Hij was gekleed in een rode jas, model tot over zijn heupen, blauwe spijkerbroek en zwarte/grijze Jordan schoenen.

Bron: politie.nl

Loading