• Start
  • Horeca
  • Bavaria bier per post – Originele samenwerking tussen Jumbo en Bavaria

Bavaria bier per post – Originele samenwerking tussen Jumbo en Bavaria

21-06-2015

Bierbrouwer Bavaria en Jumbo Supermarkten kondigen een originele samenwerking aan. Vanaf vandaag geeft Bavaria de Jumbo klant de gelegenheid een bijzonder cadeau te geven: een cadeaukaart voor Bavaria Bier, in te leveren bij alle Jumbo winkels.

Vanaf deze week vind je in het bierschap van de ruim 550 Jumbo winkels de 8 varianten Bavaria wenskaarten met verschillende thema’s, zoals een felicitatie of bedankje. Bij deze wenskaarten zit een cadeaukaart waarvoor een Bavaria product naar keuze gekocht kan worden. De cadeaukaart is bij alle Jumbo winkels in Nederland in te leveren. De actie is ook geldig op Jumbo.com.

Category development manager van Bavaria, Marco Blok, is erg enthousiast: “Bij Bavaria en Jumbo zijn we altijd op zoek naar mogelijkheden om de consument te verrassen en naar samenwerkingen om elkaar te versterken. Deze actie is daar een goed voorbeeld van. Normaal gesproken stuur je iemand alleen een wens per kaart of stuur je een berichtje. Met deze cadeaukaart stuur je meer dan alleen een wens, je geeft er ook meteen een origineel cadeau bij.”

Bavaria en Jumbo ondersteunen deze actie op alle vlakken. Zowel in het Jumbo magazine (Hallo Jumbo), online via de social media kanalen en websites, als met schapaankleding, vloerstickers en displays op de winkelvloer.

De cadeaukaarten hebben een waarde van € 5,99. De actie loopt vanaf maandag 15 juni tot en met zondag 12 juli 2015 (zolang de voorraad strekt).

Bron: presscenter.nl

Deel dit bericht met uw netwerk