Genomineerden Dutch Hotel Award bekend

26-05-2015

De drie finalisten voor de Dutch Hotel Award 2015 zijn bekend. KHN-leden Hotel van Oranje in Noordwijk, Vesper in Noordwijk (Meest Markante Horecaondernemers van Nederland 2015-2016) en Bilderberg De Keizerskroon in Apeldoorn zijn in de race voor de Dutch Hotel Award.

Op 4 juni bezoekt de jury de drie finalisten. Zij krijgen dan twee uur om de jury te overtuigen van hun teamspirit en creatief vermogen. Ook krijgen zij een finaleopdracht mee, waarmee ze tussen nu en die finale aan de slag mogen. Hoe ze die opdracht vervullen, telt zwaar mee in het eindoordeel. De opdracht luidt: ‘Van Big Data naar Big Fun’. Alle middelen en mogelijkheden staan open, maar de jury roept de teams op vooral veel aandacht te vestigen op de verkiezing op social media door de hashtag #DHA2015 te gebruiken.

Winnaar
De winnaar wordt bekendgemaakt op 25 juni tijdens het Hotel Management Diner.

Award
De Dutch Hotel Award is een onderscheiding voor hotels die zich op een unieke manier manifesteren. Het is de bedoeling dat de prijsuitreiking de creativiteit en het professionalisme in de hotelbranche vergroot.

Bron: KHN