KPN gaat eigen televisieseries maken

15-06-2015

Telecombedrijf KPN gaat zelf televisieseries maken, dat heeft KPN maandag bekendgemaakt. De eerste serie van KPN gaat over de Europese politiek genaamd Brussel. De serie wordt geschreven door Leon de Winter en geproduceerd door Endemol Shine Nederland.

“In partnership met vooraanstaande partijen gaan we mooie Nederlandse programma’s maken die onze klanten iets extra’s bieden. Voor die eigen programma’s hoeven onze klanten niets te betalen”, aldus Frank van der Post, lid van de Raad van Bestuur van KPN.

Naast de serie Brussel is KPN ook een samenwerking aangegaan met Mojo Concerts en Amsterdam Dance Event, waardoor KPN registraties en behind the scenes van concerten en festivals kan uitzenden. Ook komt KPN met optredens en documentaires over Hiphop- en Dancemuziek.

Op het gebied van sport gaat KPN programma’s aanbieden rondom wedstrijden van grote en minder grote sporten. De KPN Goal Alert app wordt in samenwerking met de Eredivisie verder uitgebreid met onder andere een voor- en nabeschouwingen van de wedstrijden.

Twee maanden geleden maakte KPN het nieuws bekend dat zij binnenkort met een nieuwe App komen waarmee mensen overal televisie en films en series kunnen kijken. KPN gaat met deze App, genaamd Play van KPN, de strijd aan met online videodienst Netflix.

Bron: www.showbizznetwork.nl (@ShowbizzNWNL)

Deel dit bericht met uw netwerk