Aantal kijkers Zomerpromenade blijft onder Zomergasten

door | aug 3, 09:08

De terugkeer van Promenade op NPO 3 is zondag door 271.000 mensen bekeken. De NPO-culthit haalde daarmee nog net het lijstje van de 25 best bekeken programma’s van de dag, meldt Stichting KijkOnderzoek.

Promenade werd in het voorjaar bejubeld als dé ontdekking van dit televisieseizoen. In het satirische programma nemen Diederik Ebbinge en zijn drie vaste gasten Henry van Loon, Ton Kas en Eva Crutzen Nederlandse talkshows en showbizzprogramma’s op de hak.

Onder de noemer Zomerpromenade stond de show zondag recht tegenover Zomergasten geprogrammeerd. Het interviewprogramma op NPO 2 trok iets meer kijkers: 322.000. Dat was lang niet genoeg om NPO 1 en RTL 4 te verslaan.

RTL scoorde het beste op primetime met 1,2 miljoen kijkers voor Postcodeloterij Een tegen 50. Daarna wist Love is in the Air 986.000 mensen te trekken. Naar de Great British Bake Off en de Great British Sewing Bee keken op NPO 1 respectievelijk 882.000 en 514.000 mensen.

Zondagmiddag werd er weer massaal naar Ziggo Sport gekeken dankzij Formule 1. Bijna 1,1 miljoen mensen zagen Max Verstappen naar de tweede plaats racen.

© 2020 ANP ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN

Bezig met laden

Tafelgesprekken

Het Weer

Startmakkelijk.nl

Dagelijks nieuws en business  

Marketing

Alle marketing voor uw bedrijf 

Events

Alle opkomende evenementen 

Community

Vraag het de community