El Perdón is de nieuwe nummer één in Itunes

19-06-2015

Vorige week gingen Jeroen van der Boom en Claudia de Breij de muzikale strijd met elkaar aan. Het nummer Mag Ik Dan Bij Jou stond vorige week zowel op bovenaan, als ook op de twee plek in Itunes. Deze week ziet dat beeld er net even anders uit.

Claudia de Breij blijft deze week op nummer 2 staan. Hiermee staat de zangeres en cabaretière al ruim 31 weken lang in Itunes. De versie van Jeroen van der Boom, stond vorige week nog op nummer 1, zakt deze week naar nummer 4. Na een week genieten aan de top moet de zanger zijn plek alweer opgeven.

Niet één maar twee ”oude” nummers maken hun comeback. Op nummer 30 komt dj Martin Solveig samen met GTA opnieuw binnen met het nummerIntoxicated. Twee plekken hoger komen Mark Ronson & Bruno Mars opnieuw de Itunes binnen. Het nummerUptown Funk staat nu al zeker 29 weken in de Itunes top 30.

De band Kensington komt nieuw binnen op 29 met het nummer Riddles. Op nummer 25 komen Skrillex & Diplo & Justin Bieber binnen met het nummer Where Are U Now. Deze week weet Omi een plek te winnen. Zijn Cheerleader stijgt van nummer 25 door naar nummer 24.

Pitbull komt samen met Chris Brown nieuw binnen op 19 met het nummer Fun. Vier plekken winst voor Lost Frequencies. Het nummer Are You With Me stijgt van nummer 19 naar 15. Madcon & Ray Dalton zakken twee plekken met het nummer Don’t Worry en komen uit op nummer 14.

Op 9 bleef Eva Simons staan met haar single Policeman. Ali B & Ruben Annink zakken vier plekken en komen uit op nummer 7. De single Terwijl Jullie Nog Bij Me Zijn stond vorige week nog in de top 3. Die ziet er deze week bijna compleet anders uit.

Ook verlies voor Kenny B deze week. Zijn single Parijs zakt twee plekken en beland daarmee op nummer 6. Felix Jaehn & Jasmine Thompson blijven deze week veilig op nummer 5 staan met de single Ain’t Nobody (Love Me Better).

Een flinke sprong in de top drie voor Lil’ Kleine & Ronnie Flex. Zij stijgen van 15 door naar 3 met het nummerDrank & Drugs. De nummer 2 is net als vorige week voor Claudia de Breij. Daar staat ze met Mag Ik Dan Bij Jou. Jeroen van der Boom moest de nummer 1 positie afgeven en komt uit op nummer 4.

De nieuwe nummer 1 is een oud Repeat of Niet van Q-music zelf. Nicky Jam & Enrique Iglesias stijgen van nummer 8 door naar nummer 1 met het nummer El Perdón. Hiermee zijn Nicky & Enrique de vierde nieuwe nummer 1 hit in vier weken tijd in de Itunes top 30.

Bron: www.showbizznetwork.nl (@ShowbizzNWNL)

Deel dit bericht met uw netwerk