Endemol maakt Nederlandse versie van Lipstick Jungle

11-06-2015

Endemol werkt momenteel aan een Nederlandse versie van de Amerikaanse dramaserie Lipstick Jungle, gebaseerd op het gelijknamige boek van Candace Bushnell. De opnames van de nieuwe Net5-serie vinden deze zomer plaats. Lipstick Jungle werd in Nederland al uitgezonden op RTL5.

De Amerikaanse serie gaat over drie vrouwen die behoren tot de vijftig machtigste vrouwen van New York. Nico, redacteur bij een modetijdschrift, wil graag CEO worden. Filmbons Wendy doet er alles aan om haar carrière en privéleven in balans te houden. Victory staat aan het roer van een modelabel en wil graag haar dromen laten uitkomen, en misschien ook nog de ware tegen komen.

Het is nog niet bekend wanneer de serie op Net5 te zien zal zijn. Ook is nog niet bekend welke drie vrouwen de rollen van Nico Reilly, Wendy Healy en Victory Ford gaan spelen. In Amerika werden deze rollen gespeeld door Kim Raver, Brooke Shields en Lindsay Price. De serie was naast Amerika en Nederland ook in het Verenigd Koninkrijk en in Australië te zien.

Bron: www.showbizznetwork.nl (@ShowbizzNWNL)

Deel dit bericht met uw netwerk