Humberto Tan met Let’s Dance in Ziggo Dom

28-05-2015

Amsterdam - Humberto Tan organiseert in samenwerking met RTL Live Entertainment op 30 oktober 2015 het ultieme disco spektakel Let’s Dance. Geïnspireerd op het, door Humberto Tan zelf uitgebrachte, soundbook Let’s Dance zal de Ziggo Dome in Amsterdam eenmalig veranderen in de grootste discotheek van Nederland voor liefhebbers van disco, funk en swingbeat.

“Het uitgangspunt van de muzikale programmering van ‘Let’s Dance’ in oktober is net als bij het eerder uitgebrachte soundbook dat men op alle songs moet kunnen dansen. Niet alleen op de hits van toen, maar zeker ook op die van nu”, laat Humberto Tan weten over het evenement.

De beste dance classics zullen worden afgewisseld met unieke optredens. Speciaal uit Miami komt KC and The Sunshine Band over om live hun bekendste internationale hits ten gehore te brengen als  Get Down Tonight en Give It Up.

Ook Sister Sledge, bekend van hits als We Are family en Lost In Music zal live optreden in de Ziggo Dome. Tussen de optredens door zal Don Diablo de meest populaire disco tracks draaien en zorgt hij samen met Nederlands beste danser Timor voor een spectaculaire opening van de show.

Bron: www.showbizznetwork.nl (@ShowbizzNWNL)