Ischa den Blanken en Joost Schulte winnaars NTR Podcastprijs

door | aug 30, 20:08

HILVERSUM (ANP) – Ischa den Blanken en Joost Schulte hebben de NTR Podcastprijs 2020 gewonnen. Ze wonnen respectievelijk de eerste en de tweede prijs. Dat maakte de omroep NTR zondag bekend. Deze aanmoedigingsprijs wordt elk jaar uitgereikt aan aankomende podcastmakers.

Den Blanken won met sounddesigner Bastiaan Benjamin en producer Max Ligtenberg met zijn podcast ‘Danny | Jenny’. Het verhaal gaat over een jongen en een meisje die elkaar tijdens een nachtje stappen ontmoeten.

Historicus Joost Schulte, die ook dj is bij 3FM, won de prijs voor de podcastserie “Het GeschiedLied”. In GeschiedLied gebruikt Schulte muziek om historische verhalen te vertellen. De maker zoomt steeds in op één liedje dat over een historische gebeurtenis gaat.

Het was zondag de 30e keer dat de NTR de aanmoedigingsprijs voor aankomende podcast- en radiomakers uitreikte. De omroep wil met deze prijs een podium bieden voor aankomende podcastmakers en luisteraars kennis laten maken met hun werk. De podcasts zijn te beluisteren via iTunes en te vinden via de Facebookpagina van de NTR Podcastprijs.

 © 2020 ANP ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN

Bezig met laden

Schrijf u in...

Tafelgesprekken

Het Weer

Startmakkelijk.nl

Dagelijks nieuws en business  

Marketing

Alle marketing voor uw bedrijf 

Events

Alle opkomende evenementen 

Community

Vraag het de community