Marvell onthult nieuwe Spider-Man

24-06-2015

Het duurt nog even, maar Sony Pictures en Marvell Studio werken aan een nieuwe Spider-Man film. De release datum voor deze nieuwe film is op 28 juli 2017. De 19-jarige Britse acteur Tom Holland zal in de film te zien zijn als Peter Parker en natuurlijk als Spider-Man. Wie zijn (vrouwelijke) tegenspeelster wordt is nog niet bekend gemaakt.

Met deze bekendmaking volgt Tom acteur Andrew Garfield op. Deze acteur speelde in twee films de rol van Peter Parker en ook van Spider-Man. In The Amazing Spider-Man maakte de acteur zijn debuut als de superheld. Deze film kwam uit in 2012. Twee jaar later, in 2014, was er het lang verwachte vervolg op deze film.

The Amazing Spider-Man 2 was het vervolg op de eerste succesvolle film. De tegenspeelster van Andrew was actrice Emma Stone. De twee vonden elkaar niet alleen in de film leuk, ook daar buiten konden de twee het goed met elkaar vinden. In het tweede deel kwam het personage van Emma Stone, Gwen Stacey, te overlijden. 

Helaas voor de fans, kwam er geen derde deel van The Amazing Spider-Man. De eerste Spider-Man, Tobey Maguire, wist wel in drie films te hoofdrol te spelen. In 2002 kwam de eerste film uit van Spider-Man. Hierin speelde Tobey samen met actrice Kristen Dunst de hoofdrol. Kristen speelde de rol van Mary Jane Watson.

In 2004 kwam het vervolg op de eerste Spider-Man film. Ook in deze film speelden Tobey en Kristen samen de hoofdrol. Een vervolg op het tweede deel kon dan ook niet uitblijven. Drie jaar later, in 2007, kwam het derde deel uit van de Spider-Man film. Opnieuw met onder andere Tobey en Kristen in de hoofdrol.

Nu neemt de 19-jarige Tom de rol van Spider-Man op zich. De acteur is ook bekend van de film The Impossible. In deze rampenfilm speelde Tom de zoon van hoofdrolspeelster Naomi Watts. De film was gebaseerd op een waargebeurd verhaal, rond de Tsunami ramp in 2004.

Bron: www.showbizznetwork.nl (@ShowbizzNWNL)

Deel dit bericht met uw netwerk